Linkit Yhteistyössä SJK shop

UUTISET

Lähes pakkovoiton paikka


17.03.2017

SJK-junioreiden B-junnut kohtaavat melkoisen jalkapallon superviikonlopun sunnuntaina Wallsport Areenassa Oulun Luistinseuran. Keltanuttuinen joukkue majailee SM-karsintasarjassa kakkosena FC Kuusysin jälkeen ja on jo käytännössä varmistanut paikkansa kesällä pelattavassa SM-sarjassa.


Sen sijaan viime viikonloppuna tamperelaisten tupsukorvien raatelemaksi joutunut kotijoukkue kamppailee edelleen mahdollisuudesta edetä SM-sarjaan, vaikka sitten karsintaotteluiden kautta. Sijoitus on tällä hetkellä seitsemäs. Matkaa karsintapaikkaan on toki vain piste, mutta kuudennella sijalla olevalla FF Jarolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.


- Ilves-matsi oli meiltä huono peli. Jätkiä harmitti ihan tosissaan ja sen näki kaikesta pelin jälkeen. Nyt on vain saatava kurssi muuttumaan. Me yritämme tosissamme näyttää itsellemme ja muille, että me osaamme ja pystymme pelaamaan paremmin, sanoo joukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju pyöritellessään sunnuntain matsia.


Tietenkin sitä voisi kieriä itsesäälissä ja pohtia, miten pisteitä voisi olla enemmänkin, sillä etenkin ensimmäisen ottelun tappio Lahdessa ja vieraspeli Vaasassa IFK Vasaa vastaan kismittävät.


- Niinhän sitä voisi, mutta pitää muistaa, että sarjataulukko ei valehtele. Se on sitä mitä se on, kuittaa Hietaharju tilanteen.
- Nyt meillä on vastassa OLS, joka on todellakin hyvä joukkue. Senkin sarjataulukko kertoo. Siellä on isoja ja nopeita kavereita, mutta myös taitoa löytyy. OLS on erittäin pelaava joukkue, lisää Hietaharju.


Ottelu pelataan sunnuntaina klo 14.20 Wallsport Areenassa ja luonnollisestikin koko joukkue toivoo yleisön vahvaa tukea kamppailuun.


Takaisin uutisiin