Seura

Seura

sjk-juniorit - tytöt ottelussa

Seura on Palloliiton ja Laatukeskuksen toimesta arvioitu Laatujärjestelmän korkeimmalle Tasolle 5, eli SJK-juniorit kuuluu Suomen huippuseurojen joukkoon. SJK-junioreilla on yli 1000 pelaajaa 3–5 -vuotiaista Snadi-kerholaisista miesten Neloseen sekä naisten Kakkoseen asti. Seuralla on erityisliikuntaryhmä Tiikerit, hyväntekeväisyysjoukkue Apollo sekä joukkue myös sähköpyörätuolijalkapallossa. SJK-juniorit tekee tiivistä yhteistyötä Seinäjoen Jalkapallokerho Oy:n ja SJK Akatemian kanssa. Vuoden 2021 aikana koko SJK-yhteisön pelaajamäärä kasvoi hienosti yli 1000 pelaajaan.

SJK-junioreiden visio on olla Suomen paras monitasoseura. Seuran eri tasoilla tapahtuva laadukas toiminta tarjoaa jokaiselle jalkapallosta kiinnostuneelle lapselle ja nuorelle turvallisen, tavoitteellisen ja mielekkään sekä ammattimaisesti johdetun harrastuksen.

SJK-junioreiden tavoitteena on tukea sekä jäsenistönsä että sidosryhmiensä kiinnittymistä elinikäisesti jalkapalloharrastuksen eri rooleihin ja SJK:laisuuteen. Toinen seuran iso tavoite on kasvattaa ja tukea nuoria huippupelaajia kohti kilpa- tai ammattiurheilua. Näihin tavoitteisiin SJK-juniorit pääsee kestävän ja vakaan talouden avulla.

SJK-juniorit tarjoaa pelaajille polun tavoitteelliseen huippu-urheiluun ja menestykseen. Seurassa on myös mahdollisuus harrastaa jalkapalloa ilman menestyksen paineita. SJK-juniorit toivottaa toimintaan tervetulleeksi mukaan myös kaikki, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan lajin parissa.

SJK-junioreiden toimintaa ohjaa seuran arvot ja urheilutoimintaa valmennuslinja. SJK-juniorit haluaa olla luotettava ja yhteistyökykyinen jalkapalloseura ja kumppani. Seura pyrkii toimimaan jalkapallon suhteen koko Pohjanmaan junioritoiminnan lippulaivana.

SJK-junioreiden MISSIO:

SJK-juniorit tarjoaa laadukasta toimintaa kaikille ja huipulle tähtäävää toimintaa kilpaurheilusta kiinnostuneille.

SJK-junioreiden ARVOT:

  • PERHE (yhteisö, luotettavuus, rehellisyys, tasa-arvoisuus, ilo, positiivisuus ja myönteiset tunteet)
  • KEHITTYMINEN (ihmisenä kasvu, oppiminen, halu kehittyä, laadukkuus, suunnitelmallisuus, kurinalaisuus, itsensä ylittäminen)
  • ROHKEUS (uskallus, itseluottamus, kyseenalaistaminen ja riskinotto, onnistuminen, positiviisuus, kannustus)

SJK-junioreiden VISIO:

SJK-juniorit on Suomen paras monitasoseura.