Uutiset

Uutiset

Lue tuoreimmat uutiset ja ajankohtaiset tapahtumat liittyen SJK-junioreiden toimintaan.

SJK-juniorit muisti Sami-Petteri Kivimäkeä

Seinäjoen Jalkapallokerho-juniorit Ry muisti SJK konsernin toimitusjohtajan paikan jättävää Sami-Petteri Kivimäkeä SJK-junioreiden pöytästandaarilla. Standaarin luovutti toiminnanjohtaja Jussi Saarijärvi

Kivimäki on SJK konsernissa työskennellessään ollut merkittävä linkki ja tekijä edustusjoukkueen ja junioreiden välillä. Hänen kanssaan yhteistyössä on kehitetty mm. yhteistä pelaajapolkua ja junnupäätyä edustusjoukkueen peleissä. Urheilupuolen lähentyminen toisiaan edustuksen, akatemian ja junioreiden osalta on myös merkittävä asia, jossa Sämpy on ollut mukana tekemässä. Viime kaudella käynnistetyt hallinnon- ja urheilutoimen yhteiset johtoryhmät ovat myös edesauttaneet yhteistyön kehittymistä.

Sämpyn toiminta sopii hyvin myös SJK-junioreiden arvoihin. Hänellä on ymmärrys Perheen merkityksestä ja erityisesti junioreiden ja edustuksen keskinäisriippuvuudesta. Kehittymisen osalta juniorit ovat tehneet yhä laajemmin yhteistyötä ja yhteinen toiminta on kehittynyt erinomaiseen suuntaan. Sämpyllä on myös ennakkoluuloton ja avoin suhtautuminen asioihin ja rohkeus toteuttaa uutta.

SJK-junioreiden pöytästandaarin symbolinen merkitys sopii hyvin myös juuri tähän muistamiseen. Pöytästandaari luovutetaan vuosittain seuran palkintojenjakotilaisuudessa vuoden SJK Perhe. SJK-juniorit toivottaa Sämpylle menestystä uusiin tehtäviin!

SJK-junioreiden kevätkokous 12.4.2023

Seinäjoen jalkapallokerho-juniorit Ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään Elinkeinotalolla (Huhtalantie 2) keskiviikkona 12.4.2023 klo 18.00 alkaen.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat, mm. tilinpäätös ja toimintakertomus. Kokouksessa käsiteltävät materiaalit nähtävillä seuran toimistolla 5.4. – 12.4. välisenä aikana toimiston aukioloaikoina.

Ilmoittauduthan kokoukseen 10.4. mennessä Myclubissa tai sähköpostilla jussi.saarijarvi@sjk-juniorit.fi. Kahvitarjoilu.

EOM – terveiset SJK-junnuista

Eteenpäin on menty. Legendaarinen lause, joka on lausuttu kuvaamaan toiminnan kehittymistä. Voin hyvällä omalla tunnolla todeta, että kyseinen lause todella pitää kutinsa seuramme toiminnassa.  Kehittyminen on yksi keskeisimmistä arvoistamme. Olemme ottaneet vähintäänkin ison askeleen eteenpäin tämän talvikauden aikana.

Valmennuksemme on kehittynyt laajalla rintamalla jo useamman vuoden ajan. Seurassamme toimii aktiivisesti yli sata valmentajaa, joista UEFA tason koulutus löytyy jo kolmeltakymmeneltä koutsilta. Lähes kaikilla valmentajilla on vähintään valmennuksen starttikoulutus käytynä, tai vaihtoehtoisesti muuta pedagogista osaamista ja koulutusta.

Jotta pelaajillamme on mahdollisuus tavoitella omaa parastaan, vaatii se innostavan toimintaympäristön tuekseen. Toivotankin kaikki tervetulleiksi seuraamaan joukkueidemme harjoittelua Wallsport Areenalle. Takaan, että toiminta on innostavaa ja saa aikaan hyvän mielen myös seuraajille. Parhaimmillaan hallissa on yhtä aikaa yli 200 pelaajaa treenaamassa.

Ylitimme kauden 2022 aikana tuhannen pelipassin rajan ensimmäistä kertaa. Mahtavaa, että lapset ja nuoret arvostavat toimintaamme ja haluavat kehittyä seuramme mukana. SJK perhe auditoitiin ensimmäisen kerran vuonna 2019 laatujärjestelmässä sekä Palloliiton että Laatukeskuksen toimesta tasolle viisi, joka on arviointiasteikon korkein mahdollinen taso. Auditoinnin toinen kierros järjestettiin loppuvuodesta 2022. Edelleen saimme auditoinnissa erinomaiset pisteet. Toimintaamme pitävät laadukkaana muutkin, kuin seuramme nykyiset jäsenet. Iso kiitos tästä saavutuksesta kaikille toimijoille seurassamme.

Kehittyminen on tärkeämpää, kuin yksittäiset tulokset, mutta silti on pakko hehkuttaa hieman myös ajankohtaista menestystämme kentillä. Kaikki joukkueet, jotka osallistuivat Liiga karsintoihin talven aikana, saavuttivat korkeimman mahdollisen sarjapaikan ikäluokassaan tulevalle kaudelle. Sekä tytöt että pojat pelaavat 13–15-vuotiaissa ikäluokkansa kovimpia pelejä. Erittäin isot onnittelut ikäluokkien pelaajille ja joukkueiden taustahenkilöille loistavasta työstä. Vastaavaa ei ole muuten saavutettu koskaan aiemmin seurassamme.

SJK perhe näytti voimansa myös edustusjoukkueen kotiotteluissa viime kaudella. Junnupääty täyttyi mukavasti ottelusta toiseen, kun pienet pelaajat seurasivat isompien tekemistä kentällä. Jatketaan samaa trendiä ja täytetään keväällä alkavissa sarjoissa stadionin fanikatsomot sekä miesten että naisten kotiotteluissa. Meillä on mahtavia pelaajia mukana molemmissa joukkueissa, jotka toimivat erinomaisina esikuvina nuoremmille.

yhdessä rohkeasti kehittyen,

Jyri Hietaharju
urheilutoimenjohtaja

SJK-juniorit ja Stadium Kick Off Ideaparkissa lauantaina 21.1.2023

SJK-junioreiden varusteyhteistyökumppani Stadium järjestää SJK-perheen kanssa yhteistyössä Kick Offin ensi lauantaina 21.1. Seinäjoen Ideaparkissa. Myymälä on avoinna klo 10-18 ja Ideaparkin keskusareenalla on koko päivän tapahtumaa, mm. pomputtelukisaa ja temppurataa.

Stadiumin myymälässä on koko päivän 25%:n alennus normaalihintaisista tuotteista SJK-junioreiden jäsenille (tarjous ei koske elektroniikkaa, pyöriä, teamsales-, fani- tai Stadium Connect-tuotteita). Edun saa näyttämällä kassalla joko MyClub-sovelluksesta löytyvää jäsenkorttia TAI kauden 2022 seurakausikorttia.


Muista rekisteröityä jo nyt Stadiumin kanta-asiakkaaksi ja liittyä Tue Seuraasi ohjelmaan. Näin kerrytät itsellesi bonuksia Stadiumille ja lisäksi ostoista kertyy bonuksia myös seuralle.

SJK-junioreiden hallitus järjestäytyi

SJK-junioreiden hallitus piti uudella kokoonpanolla ensimmäisen kokouksensa tiistaina 10.1.2023

Kokous valitsi hallituksen varapuheenjohtajaksi Sami Siikalan.

Kokouksen asialistalla oli seuran kehittäminen marraskuussa järjestetyn laatujärjestelmän auditoinnin pohjalta. SJK-juniorit jatkaa Palloliiton laatujärjestelmän korkeimmalla tasolla, eli tasolla 5. Hallitus kokoontui pohtimaan mittareita, joilla seurataan seuran strategisten tavoitteiden toteutumisen seurantaa. Prosessi on osa suomalaisen jalkapalloilun tiedolla johtamisen strategiaa ja tavoitteena on löytää olennaiset mitattavat kokonaisuudet toiminnasta, jotka kuvastavat toiminnan kehittymistä ja tavoitteiden saavuttamista. 

Lisätietoja 

toiminnanjohtaja Jussi Saarijärvi

0451404081

jussi.saarijarvi@sjk-juniorit.fi

Puheenjohtajan nuija siirtyy eteenpäin

SJK-juniorit piti sääntömääräisen vuosikokouksen eilen 14.12.2022. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat. Kokous vahvisti toimintasuunnitelman kaudelle 2023 ja talousarvion kaudelle 2023. 

Kokouksessa valittiin seuralle puheenjohtaja. Seuran puheenjohtaja Jukka Saarijärvi luovutti puheenjohtajan nuijan eteenpäin uudelle puheenjohtajalle Ville Lahdelle. Villestä tuli näin seuran historian viides puheenjohtaja. Häntä aikaisemmin nuijaa seurassa ovat heiluttaneet Lennart Martin, Paavo Niemi, Matti Tuomisto ja vuodesta 2002 puheenjohtajana toiminut Jukka Saarijärvi. 

Myös seuran hallitukseen saatiin uusia jäseniä. Erovuorossa olleista jäsenistä Jukka Matikainen ja Tuttu Honkola jäivät pois hallitustyöskentelystä. Puheenjohtajaksi valittu Ville Lahti ei ollut erovuorossa, joten hallitukseen valittiin kaiken kaikkiaan kolme uutta jäsentä. Minna Lounatvuori, Matias Lampinen ja Santeri Jalkanen. 

Lisäksi kokouksessa vahvistettiin perustettavaksi seuralle Board of Advisors. Board of Advisors on toimielin, joka koostuu vanhoista, seurassa pitkään vaikuttaneista henkilöistä. Toimielimellä on läsnäolo- ja puheoikeus hallituksen kokouksissa ja heidän tehtävänään on parhaan kykynsä mukaan edistää seuran arvojen toteutumista, sparrata hallitusta, säilyttää perimätietoa ja varmistaa ns. hiljaisen tiedon siirtyminen. Board of Advisorin jäsenet ovat seuran kunniajäseniä. Vuosikokouksessa perustajajäseniksi hyväksyttiin Jukka Saarijärvi, Hannu Huilla, Erkki Saari ja Heikki Hakanen. 

Onnittelut uudelle puheenjohtajalle, hallituksen jäsenille ja Board of Advisorsin jäsenille. Kiitos väistyvälle puheenjohtajalle ja hallituksen jäsenille arvokkaasta työstänne seuran eteen!

Tervetuloa SJK-junioreiden syyskokoukseen 14.12.2022

Seuran sääntömääräinen syyskokous järjestetään Elinkeinotalolla, Huhtalantie 2, Seinäjoki 14.12.2022 klo 18 alkaen. Varsinainen kokous alkaa klo 18.30. 

Esityslistalla mm. toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2023 sekä hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valinta. Kokousta ennen kahvitarjoilu. Kokoukseen pyydetään tarjoilujen vuoksi ilmoittautumaan MyClubin tapahtumassa tai sähköpostitse toiminnanjohtajalle, jussi.saarijarvi@sjk-juniorit.fi 12.12.2022 mennessä. 

Kokouksessa on äänioikeus jokaisella vuonna 2022 jäsenmaksunsa maksaneella ja kokoukseen mennessä 15 vuotta täyttäneellä jäsenellä. Junioripelaajilla jäsenmaksu sisältyy seuramaksuun ja toimijat ovat saaneet 50 euron laskun, joka on sisältänyt jäsenmaksun ja seurakausikortin. Kokousmateriaalit ovat ennakkoon nähtävillä 30.11. – 13.12. arkisin klo 9-15 toimistolla. 

Tervetuloa!

Muutoksia SJK-junioreiden organisaatiossa

Maanantaina julkaistiin uuden seurakoordinaattorin valinta SJK-junioreiden organisaatioon. Tämän lisäksi 1.11.2022 on tehty muitakin muutoksia organisaatioon. Organisaatiomuutoksilla tavoitellaan parempaa vaikuttavuutta jo ennestään laadukkaaseen valmennukseen ja pelaajien kehittymiseen. 

Valmennuspäällikkö Jyri Hietaharju aloitti 1.11. seuran urheilutoimenjohtajana. Jyrin toimenkuvaan kuuluu jatkossa laajemmin koko seuran urheilutoiminnan johtaminen ja valmennuspäälliköiden sekä junioripäälliköiden tukeminen. Jyri vastaa valmennuslinjan, urheilullisten arvojen ja strategisten tavoitteiden jalkauttamisesta koko seuraan. 

Edellisen kauden C-poikien vastuuvalmentaja Esa Haanpää on aloittanut 1.11. junioripäällikkönä lapsuusvaiheen joukkuiessa. Eski tukee Snadikerhon, P7-P9 ja T7-T10 ikäluokkien valmentajien tukena. Eski kehittää myös Taitotori-konseptia ja Päiväkotien ja koulujen kanssa tehtävää yhteistyötä. 

Uutena henkilönä SJK-junioreiden organisaatioon liittyi marraskuun alusta Thomas Dunne. Thomas on Irlannin jalkapallon kasvatti mutta seinäjokelaistunut ja toiminut valmentajana Seinäjoella aiemminkin. Thomas ottaa vastuulleen B2 juniorijoukkueen ja miesten Nelosen valmennuksen. Valmennustyön ohella hän toimii valmennuspäällikkönä C-poikien ikäluokassa ja tukee C14 sekä C15 poikien valmentajia heidän arjessaan.  

Maria Da Silva seurakoordinaattoriksi

Seinäjoen Jalkapallokerho-juniorit Ry:n seurakoordinaattoriksi on valittu monelle seuraihmiselle tuttu henkilö, Maria Da Silva.

Maria on oman pelaajauran jälkeen siirtynyt oman perheen harrastuksen kautta kentän laidalle taustajoukkoihin. Maria on omien lasten joukkueissa toiminut valmentajana ja joukkueenjohtajana seurassa siitä saakka, kun tyttöjalkapallo tuli osaksi SJK-junioreita. Aikaisemmin hän on toiminut vastaavissa tehtävissä naapuriseura SeMi:ssä. Nyt hän tulee vahvistamaan seuran toimiston tiimiä! 

Maria tulee jatkamaan Tammisen Teron työtä seurassa ja hänen vastuulleen kuuluu pelaajien ja pelaamisen hallintoon liittyvät työtehtävät, yhteistyön koordinointi sidosryhmien kanssa sekä seuran tapahtumien ja turnausten suunnitteluun osallistuminen. Pelaamisen hallinnossa tärkeimmät ja näkyvimmät tehtävät ovat otteluasettelut ja kenttävuorojen jako.

Maria aloittaa tehtävässään 12.12.2022.   

SJK-juniorit ja Stadium yhteistyöhön

SJK-juniorit ja Stadium Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen varustetoimituksista. Sopimus astuu voimaan 1.1.2023 ja on voimassa vuoden 2026 loppuun saakka.

Sopimuksen myötä varusteiden toimitus SJK-junioreille ja seuran pelaajille helpottuu. Tilaaminen tehdään jatkossa verkossa ja varusteet voi tilata vaikka kotiovelle. Seuramalliston toimitukset tulevat Stadiumin keskusvarastolta ja toimitusajat ovat nopeita. SJK-juniorit jatkaa edelleen Adidaksen merkin alla ja peliasut sekä muut seuran urheiluvarusteet tulevat jatkossakin olemaan Adidaksen brändin alla.

Myös Stadium Seinäjoen myymälä Ideaparkissa palvelee seuran jäseniä jatkossa laajalla jalkapallon, treenin, ulkoilun ja vapaa-ajan valikoimalla. Stadiumin myymälässä ja verkkokaupassa jokaisen seuran jäsenen ja kannattajan on mahdollista liittyä 1.1.2023 alkaen Tue Seuraasi -ohjelmaan, jossa keskittämällä ostokset Stadiumille ja liittämällä oman jäsenyyden SJK-junioreihin voit tukea seuran varustehankintoja. Ostokset kerryttävät omaa bonusta jäsenelle sekä extrabonusta seuralle. 

Stadium tekee aktiivisesti töitä urheilutoiminnan tukemiseksi suomessa. Se tapahtuu mm. tukemalla yksityisiä voittoa tavoittelemattomia seuroja eri tavoin taloudellisesti ja hallinnollisesti. Stadiumin TeamSalesin myyntiedustaja ja seuramme tuleva yhteyshenkilö Pekka Sisättö kertoo yhteistyöstä seuraavaa: ”Olemme Stadiumilla erittäin vaikuttuneita SJK-junioreiden työstä suomalaisen juniorijalkapallon eteen. Seuran visiona on olla Suomen paras monitasoseura, ja tätä toteuttamaan se tarvitsee vahvat, vastuulliset ja tavoitteelliset kumppanit, jollainen me aiomme olla. Lisäksi kyseessä on yksi tyylikkäimmistä suomalaisista urheiluseuroista mitä tulee seuravarusteisiin ja brändiin, ja mielestämme on tämänkin vuoksi upeaa lähteä toimimaan seuran virallisena varustetoimittajana tästä eteenpäin. Arvostamme myös erittäin suuresti seuran pyrkimystä mahdollistaa jalkapallon harrastaminen kaikille tasoon ja lähtökohtiin tuijottamatta, niin seuran ensiluokkaisen strategian kuin esimerkiksi Respect-rahaston voimin. Tämänkaltaisen toimijan kumppanina on etuoikeutettua toimia.”

Seuran toiminnanjohtajan Jussi Saarijärven mukaan alkava yhteistyö on iso askel seuran palvelunlaadun kehittämiseksi jäsenistölleen. Varusteiden hankkiminen ei jatkossa ole enää sidottu toimiston tai Wallsportin kioskin aukioloaikoihin, vaan loppukäyttäjät saavat tilata omalta kotisohvaltaan tuotteet toimitettuna haluamaansa paikkaan. Stadium on yrityksenä hyvä kumppani ja heillä on aito tahto olla mukana seuran kehitystarinassa auttamalla varusteasioissa ja myös osallistumalla seuran tapahtumiin. Toivotamme Stadiumin tervetulleeksi SJK-perheeseen!