dustus avasi maalijuhlalla

Edustus avasi maalijuhlallaTP-Seinäjoki – Ponnistus 7-0 (2-0)19 min 1-0 Tomi Anisimaa40 min 2-0 Ramelo Loddin52 min 3-0 Jaakko Vähäpesola62 min 4-0 Jaakko Vähäpesola71 min 5-0 Joonas Kuivalainen85 min 6-0 Juuso Koskela88 min 7-0 Jaakko Vähäpesola

TP-Seinäjoen kauden ensimmäinen harjoitusottelu viime kaudella Viitosessa pelannutta Lapuan Ponnistusta vastaan repesi lopulta melkoiseksi maalijuhlaksi vierailijoiden pudottua täysin isäntäjoukkueen kyydistä ottelun toisella puoliajalla.
Kotijoukkue lähti otteluun varsin kapealla materiaalilla ja lopulta joutui pelaamaan viimeiset minuutit vajaalla miesten loputtua pikkukolhujen takia.
Pelillisesti ottelu oli etenkin alkuvaiheissaan juuri sellaista kuin kauden ensimmäisen pelin voisi kuvitella olevan. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä paremmin syötöt alkoivat osua kohdalleen ja peliin tuli ajatusta.
Maalinteon kotijoukkue aloitti vajaan 20 minuutin kohdalla Juuso Koskelan syötettyä pallon rangaistusalueelle Tomi Anisimaalle, jonka ensimmäisen laukauksen vieraiden maalivahti torjui eteensä. Reboundista aiemmin Maskun Palloseurassa pelannut pelimies kuitenkin tulitti verkkoon.
Toisen maalin pohjustivat Samir Bouroussi ja kentällä mainiosti esiintynyt Joonas Kuivalainentarjoillen tekopaikan Ramelo Loddinille. Tauolle mentiin 2-0 –numeroissa Loddinin tehtyä ehtoon toisen osuman.
Toisella puoliajalla kotijoukkue takoi viisi osumaa, joista Jaakko Vähäpesola teki kolme. Pirteästi pelannutKarri Hiirikoski ei maalien makuun päässyt, mutta syötti kuitenkin kaksi maalia. Kaksi muuta maalia kirjattiin Joonas Kuivalaiselle ja Juuso Koskelalle.
Erilaisten vammojen takia oli jo ennen peliä sivussa koko joukko pelaajia ja paikalla olleista kesken peliin joutuivat jättämään leikin sikseen Juho Mäki-Maunus, Vesa Kivimäki ja Ramelo Loddin. Valmennuskaksikko Tapio Haavisto – Kari Hietamäki kierrätti pelaajia koko ottelun läpi kokeillen erilaisia pelipaikkoja.
Maalissa pelannut Atte Tervasmäki sai loppuminuuteilla venyttää pari kertaa ihan tosissaan pitääkseen nollan.
TP-Seinäjoki: Atte Tervasmäki, Samuli Kiviaho, Juho Pajula, Vesa Kivimäki, Hermann Mäenalanen, Jaakko Vähäpesola, Tomi Anisimaa, Juho Mäki-Maunus, Karri Hiirikoski, Juuso Koskela, Ramelo Loddin (vaihdosta sisään Samir Bouroussi, Joonas Kuivalainen, Antti Takala)