Prässi tappoi Tervarit

SJK-juniorit – Tervarit 4-1 (2-1)10 min 0-1 Kalle Jäväjä21 min 1-1 Oskar Pihlaja (rp)37 min 2-1 Oskar Pihlaja66 min 3-1 Jaro Kuronen77 min 4-1 Saku KulmalaSJK-junioreiden armoton prässi vei kaikki mahdollisuudet Tervareilta B-junioreiden Ykkösen ottelussa, joka pelattiin kevään tilanteen huomioon ottaen erinomaisissa olosuhteissa Prunttimäen nurmella.Kotijoukkue otti alusta saakka vieraiuden pelinrakentelun pois aivan totaalisesti jo ylhäältä, eikä edes myötätuuli auttanut oululaisia millään tavalla. Vaikka vieraat pääsivätkin ottelun käytännössä ainoasta paikastaan salakavalasti johtoon noin kymmenen minuutin pelin jälkeen, ei se vienyt terää kotijoukkueen pelaamisesta lainkaan.Oikeastaan päin vastoin. Kotijoukkue prässäsi ahnaasti saaden suuren määrän katkoja ja pallonriistoja todella syvällä vieraiden puolustusalueella. Tekopaikkojakin syntyi mukavasti, mutta viimeistely ei ollut aivan niin hyvää kuin monet muut pelin osa-alueet.reilun 20 minuutin jälkeen kotijoukkue sai luotua tekopaikan ja erotuomari katsoi vieraiden Tiitus Kärkkäisen rikkoneen sen verran maalintekopaikassa, että saldona oli punainen kortti ja pilkku, josta Oskar Pihlaja tasoitti ottelun. Pihlaja oli uudelleen asialla kolmisen minuuttia ennen puoliaikaa viimeistelleen voimallisella laukauksella alueen sisältä johtomaalin.Toisella puoliajalla tahti pysyi samana. Vieraiden ainoat aseet olivat muutamat pitkät pallot, mutta niille ei löytynyt hyödyntäjää ja ainoan vetonsa kohti maalia Tervarit sai vaparista, mutta ei ollut sekään millään tavalla erityisen uhkaava tilanne.Sen sijaan SJK-juniorit iski vielä kahdesti. Ensin vaihtoepelaajista onnistui Jaro Kuronen ja hänen jälkeensä vielä Saku Kulmala. Paikkoja lisi toisellakin puoliajalla ollut takoa virtuaaliselle taululle tylymmätkin lukemat.Myös päävalmentaja Jyri Hietaharju innostui kehumaan omiensa tekemistä ottelussa, joka nosti joukkueen sarjataulukossa kolmanneksi.- Heillä oli yksi paikka ja tekivät siitä maalin, mutta me pelasimme kyllä todella hyvän ottelun siinä mielessä, että prässi toimi loistavasti. Joukkue pysyi hyvin tiiviinä ja pelasi erittäin aggressiivisesti. Sitä kautta saatiin paljon riistoja ja pystyttiin luomaan muutamia oikein hyviä tekopaikkojakin, iloitsi Hietaharju ottelun jälkeen.- Toinen jakso mentiin aika lailla samoissa merkeissä. Maaleja olisi tietenkin voinut tulla enemmänkin, mutta hyvä näinkin. Pojilla oli kyllä ihan hyvä intensiteetti läpi matsin, päätti Hietaharju.Sarja jatkuu kotiottelulla VPS-junioreita vastaan jo maanantaina.