Oljenkorsi on olemassa

TP-Seinäjoki-TPS 2-2 (2-1) 0-1 Puhakainen 11 min 1-1 Oksanen rp 39 min 2-1 Santanen 44 min 2-2 Meltoranta 70 min
Kokoonpanot: TP-Seinäjoki: Vuorenmaa, Nuojua, Magdisauskas, Salli (80. Betinho), Oksanen, Ihonen, Pulkkinen, Pakarinen, Härmä (46. Bouman (88. Jalasvaara)), Nangle (v), Santanen TPS: Enckelman, Sulonen (v), Heikkinen, Paija, Casagrande, Kokko, Kujanpää (46. Laine), Punna (85. Curbelo), Lehtonen (58. Kaijasilta), Meltoranta, Puhakainen (v)
Kotijoukkue TP-Seinäjoki takertui tiukasti liigakarsintapaikkaan ottamalla pisteen vielä pronssia halajavalta Turun Palloseuralta. TPS iski vastaiskulla avausmaalin, kun Joni Meltoranta vapautti liukkaan Saku Puhakaisen pitkällä pystysyötöllä yksin maalivahti Jukka Vuorenmaan kanssa. TP:n parhaat hetket osuivat ensimmäisen puoliajan lopulle. Ensin joutui TPS-kapteeni Petri Sulonen kaatamaan Mark Nanglen rangaistusalueella varoituksen arvoisesti. Pilkun ampui varmasti sisään kentän parhaana palkittu ja tässä ottelussa laitapakkina pelannut Pasi Oksanen. Vain muutama minuutti myöhemmin Oksanen antoi hienon syötön Jouni Santaselle, joka iski pallon toistamiseen vieraiden verkkoon. Toisella jaksolla TPS vei pelin painopisteen väkisin TP:n kenttäpuoliskolle ja tulosta tuli, kun Petro Punnan keskitys löysi keskellä vapaana olleen Meltorannan, joka puski pallon kauniisti maaliin.