Nollanelosilla maalikarkelot

SJK-juniorit – VIFK/Vikinga 8-0 (3-0)

12 min 1-0 Eero Aaltonen

22 min 2-0 Jesse Alasaari

34 min 3-0 Joona Haapa-Aho

43 min 4-0 Eero Aaltonen

55 min 5-0 Eero Aaltonen

58 min 6-0 Jesse Alasaari

62 min 7-0 Roope Nyrhinen

63 min 8-0 Eero Aaltonen

SJK-junioreiden nollaneloset aloittivat sarjapelinsä P13-ikäluokan Ykkösessä melkoisilla maalikarkeloilla Wallsport Areenassa. Kotijoukkue kuritti vieraitaan kovalla kädellä karaten jo ensimmäisellä puoliajalla 3-0 -taukojohtoon Eero Aaltosen, Jesse Alasaaren ja Joona Haapa-Ahon maaleilla.

Toisella puoliajalla vauhti vain kiihtyi ja kiivastui. Eero Aaltonen täydensi loistavan ehtoonsa kolmella maalilla saalistaen yhteensä siis neljä osumaa. Jesse Alasaari teki illan toisen maalinsa ja Roope Nyrhinenkin sai nimensä maalintekijätilastoon.

Toisella jaksolla kotijoukkue tulitti kahdeksassa minuutissa neljä maalia antamatta vaasalaisvastustajalleen mitään mahdollisuuksia kamppailla pisteistä.

JOukkueen pelit jatkuvat jo maanantaina, jolloin vieraaksi saapuu VPS-juniorit/05 valkoinen. Ottelu pelataan Wallsport Areenassa klo 18.00 alkaen.