Paljon nuoria Akatemiassa

(photo: O-M Matihalti)

SJK Akatemia nousi komeasti kahden maalin takaa tasoihin pietarsaarelaista FF Jaroa vastaan Suomen Cupin lohkovaiheen ensimmäisessä kotiottelussaan. Loppunumerot kirjattiin 2-2 (0-2). Pietarsaarelaiset menivät kahden maalin johtoon ensimmäisellä puoliajalla toisen polven pelimiehen, Alex Ramseyn, maaleilla. Viimeisten seitsemän minuutin aikana kotijoukkue iski kuitenkin kahdesti ja jatkaa lohkossaan ilman tappioita kahden pelin jälkeen.

Aivan mahtavaa oli, että junnupuolen kasvatteja kehissä nähtiin paljon. Nuorella ryhmällä matkassa olleen Akatemian avauksessa nähtiin mm. ensimmäisen miesten pelinsä pelannut Lauri Pelkkala ja toisen miesten matsinsa pelanmnut maalivahti Aleksi Luoma. Junnujen kautta kehiin nousseita pelaajia, jotka tänään olivat kentällä, nähtiin myös Oskar Pihlaja, Arttu Aromaa, Habibullah Husseini, Nuutti Salo, Nicolas Kivimäki ja Severi Vuorela.

Näyttäisi, että junnupuolellakin tehdään ainakin jotain oikein.