Loistava lauantai Kuortaneella

(Photo: O-M Matihalti)

Kuortaneen Urheiluopistolla pelattavassa nollavitosten turnauksessa lauantai oli SJK:lle kerrassaan loistava. Kahdeksan joukkueen kutsuturnauksen ensimmäiset kaksi matsia SJK:n osalta menivät kerrassaan upeasti.

Aamu alkoi SJK:n ja valkeakoskelaisen FC Hakan välisellä ottelulla, jossa isännät olivat niskanpäällä läpi kamppailun. Kotijoukkue vei peliä etenkin ensimmäisellä puoliajalla lähes mielin määrin ottaen kolmen maalin johdon matkalla 4-1 (3-0) -voittoon.

Maalinteo aloitti kulmurista Mikael Vuorenmaa, joka puski myös toisen osuman. Eemeli Honkola lisäsi johdon ennen puoliaikaa kolmeen maaliin ja rajusti karvannut Vuorenmaa täydensi hattutemppunsa blokkaamalla maalivahdin avauksen maaliin toisella puoliajalla. Hakan kavennus oli vain kosmetiikkaa, sillä SJK vaihtoi melkoisesti kokoonpanoaan.

Myös päivän toinen matsi sujui erinomaisesti. Vastassa oli Nurmijärven Palloseura, joka sai kyytiä numeroin 4-0 (2-0). Jo ensimmäisessä ottelussa rajusti raatanut Eemeli Honkola viimeisteli kaksi ensimmäistä maalia. Toisella puoliajalla Samuli Vuorela ja Taavi Kangaskokko iskivät kuuden minuutin välein maalit ratkaisten kamppailun.

Kaksi voittoa ei kuitenkaan takaa vielä mitään, sillä samassa lohkossa myös PPJ otti kaksi voittoa kaadettuaan NJS:n 2-1 ja FC Hakan 3-2. Joukkueiden kohdatessa huomenna voittaja menee finaaliin. Toki SJK:lle riittää tasapelikin, sillä maaliero on selkeästi parempi kuin PPJ:lla.

Toisessa lohkossa tilanne onkin tasaisempi, sillä FF Jarolla pisteitä on neljä ja sekä VJS:lla, että Espoon Palloseuralla kolme. RoPS:lla on yksi piste. Käytännössä siis kolmella joukkueella on vielä saumat finaaliin.