Seuraväen esittelyä No 4 – Jukka M

Nimi: Jukka MatikainenMikä on roolisi seurassa/ikäluokassa: Joukkueenjohtaja 2010 syntyneissä pojissa, hallituksen jäsen ja kahden pelaajan isä.Ikäsi: 37Syntymäpaikka: SeinäjokiPerhe: Vaimo ja 2 poikaa, Lenni 9v. ja Väinö 6v.

Ammatti: Ryhmäpäällikkö Eteläpohjanmaan OsuuskaupassaKoulutus: Yo merkonomi, vähän vaille tradenomi ja nippu erilaisia johtamisen opintoja. 

Urheilutausta: Jalkapalloa ja alppihiihtoa teini-ikäiseksi asti. Sen jälkeen kaikkia sekalaista enemmän tai vähemmän aktiivisesti.

Saavutukset: Piirinmestaruuksia Sepsi-78 paidassa niin ettei palkintokaappiin mahdu.

Miten päädyit mukaan SJK-junioreiden toimintaan: Perinteistä reittiä. Pojat harrastavat innokkaasti ja itsellä on oma halu olla mukana auttamassa ja kehittämässä toimintaa. Meillä on 2010 syntyneissä aivan huippuporukka sekä joukkueen taustoina, että lapsien vanhempina ja jojona toimiminen on todella mielekästä, hauskaa ja henkisellä tasolla rikastuttavaa. Hallitustyö avartaa näkökulmia ja auttaa ymmärtämään asioita laajemmin kun vain omien poikien joukkueiden kantilta. Se on myös luonteva väylä kehittää toimintaa.  

Millainen seura SJK-juniorit on Sinun mielestäsi: Hyvä jatkuvasti kehittyvä seura. Uusimpana isona asiana tyttöjalkapallon mukaan tulo, joka on aivan loistojuttu! Seurassa pidetään hyvää huolta lapsista, toimihenkilöistä ja vanhemmista. Valmiita ei toki olla, mutta koko ajan asiat kehittyy.

Miten seuraa voitaisiin kehittää: Ei suoranaisesti liity välttämättä seuraan, mutta harjoitusvuoroista talviaikaan on pulaa jokaisella alueen seuralla, joten siihen toivoisin ratkaisua piakkoin. Harrastajamäärät kasvaa koko ajan. Sulan maan aikaan tilanne on huomattavasti parempi ja se täytyy sanoa, että olosuhteet sinänsä on viimeisen päälle kunnossa sekä SJK:lla, että koko Seinäjoen kaupungilla.