SJK-perheen tyttöjä yli 200

SJK-junioreiden tyttöfutiksen lanseeraus on onnistunut suorastaan yli odotusten. SJK-juniorit ilmoitti hyvissä ajoin kauden 2020 aikana mahdollistavansa jalkapalloilun myös tytöille. Ilmoittautuminen avattiin elokuussa.

Tähän mennessä tyttöjä on ilmoittautunut mukaan jo yli 200 ja seura saa jalkeille joukkueen kaikkiin haluamiinsa ikäluokkiin. Voisi siis väittää, että seurassa on todellakin imua ja tyttöfutis kiinnostaa todella paljon.

SJK-junioreiden johtoajatuksena tyttöjalkapallon tuomisessa mukaan toimintaansa on alusta saakka ollut se, että myös tytöille tarjotaan samanlainen pelaajapolku Etelä-Pohjanmaalla, kuin pojillekin. Nyt alkaa vahvasti näyttää, että perusta tälle on valettu loistavalla tavalla.

Seuran puolesta hommaa ovat olleet koordinoimassa seurakehittäjä Timo Rauhala ja Maria DaSilva. Rauhala kommentoikin nykytilannetta tyytyväisenä näin…

”Mahtava homma, että joukkueiden toiminta on lähtenyt näin vauhdikkaasti liikkeelle ja ollaan saatu paljon pelaajia mukaan. Tästä iso kiitos kuuluu myös niille taustatoimijoille, jotka ovat lähteneet toimintaan mukaan ja ovat tarjonneet apua myös meille seuran suuntaan. Wallsportilla on mahtava olla iltaisin, kun halli kuhisee SJK:n verkkareissa joukkueita harjoittelemassa hymyssä suin”, aloittaa Rauhala.

”Erityisen hienoa on, että ollaan saatu mukaan myös paljon kokonaan uusia pelaajia kokeilemaan lajia. Tämä on koko ajan yksi tärkeimmistä tavoitteista ja jos onnistumme pitämään myös nämä uudet pelaajat lajin parissa, niin ollaan onnistuttu ensimmäisessä tavoitteessamme. Toinen tavoitteemme on saada vähitellen seuran valmennuslinjaa ja toimintatapoja jalkautettua kentälle sekä toimijoihin. Näillä tavoitteilla uskon, että pystymme jatkossa kasvattamaan koko alueen jalkapalloilevien tyttöjen määrää sekä laatua”, lisää ”Tinke” myhäillen.

Seuran tyttöfutisjoukkueisiin mahtuu edelleen ja toimintaan voi yhä ilmoittautua nettisivujen ylälaidassa sijaitsevan linkin kautta tai suoraan tästä.