Tiikereiden tiikeri Roope Järvinen 50 v.

SJK-junioreiden erityisryhmä Tiikereiden todellinen tiikeri, Roope Järvinen, täyttää tänään 50 vuotta. Paitsi että seura ylpeänä onnittelee Roopea, seura on myös erittäin onnellisessa asemassa saatuaan Nokialta Seinäjoelle kotiutuneen miehen mukaan toimintaansa. Voisi väittää, että ilman Roopea homma ei todellakaan pelittäisi niin kuin se nyt toimii.

Muutettuaan Nokialta Seinäjoelle, Roope lähti oikeastaan saman tien mukaan seuratoimintaan. Hän oli jo aiemmin toiminut Tampereella vastaavissa hommissa, joten siirtymä oli luonnollinen.

–          Erityisryhmien jalkapallo on SJK-junioreissa erittäin tärkeää erityislapsille, sekä vammaisille ihmisille. Seura on pystynyt pitämään hyvin ja sovitusti kaikki lupauksensa ja ollaan varmaan vieläkin jatkamassa toimintaa, sanoo syntymäpäiväsankari.

Kysyttäessä. löytyykö kehityskohteita erityisryhmien jalkapallon tekemisen suhteen Roopelta tulee kyllä vastaus.

–          Ainahan kehittämistä olisi ja pikkuhiljaa olemme kehittelemässä joukkueelle otteluita ja onhan puhetta ollut, jo oman turnauksenkin järjestämisestä. SJK-yhteisössä on oikein hyvä toimia SJK-tiikereiden toiminnassa, Roope sanoo.

Eihän se elämä tietenkään pelkkää jalkapalloa ole. Ei kenelläkään meistä, eli ei siis Roopellakaan. Mutta, mitä muuta juuri Roopen elämään kuuluu kuin jalkapalloa?

–          Vaimo, perhe-elämä, ,kaverit, yhdistys toiminta ja muut harrastukset esimerkiksi keilailu, vastaa juhlakalu, joka viettää syntymäpäiviään matkoilla ja ystävien kanssa.

Kiitos Roope ja paljon onnea koko seuraväeltä!