Videolla Jani Honkavaara

Viikko sitten tiistaina pidettiin SJK-junioreiden lakisääteinen vuosikokous, jossa uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin juuri Suomen Palloliiton valmentajankoulutustehtäviin valittu seuran oma kasvatti Jani Honkavaara. Honsulla oli aikaa jutella hieman videolle siitä, mitä kaikkea mies oikeastaan onkaan ehtinyt.

Viimeiset kaksi kautta Seinäjoen Jalkapallokerhoa valmentanut Honsu on itse pelannut mittavan uran edustettuaan kasvattajaseuransa lisäksi joensuulaisia Jiipeetä ja JIPPOA:a, sekä helsinkiläisiä FC Viikinkejä ja Kontulan Urheilijoita, sekä Someron Voimaa. Seuratasolla valmentajana hän aloitti FC Viikinkien kakkosluotsina jatkaen siitä HIFK:n ja Gnistanin peräsimeen palatakseen HIFK:n väreihin ennen Savon reissua Kuopion Palloseuran mestariluotsiksi ja sen jälkeen kotikonnuille SJK:n vastuuvalmentajaksi.

Äidinkielen ja kirjallisuuden opettajaksi opiskellut Honsu on ehtinyt jalkapallon lisäksi hiukan nuorempana miehenä tekemään mm. TV-ohjelmaa nimeltään "Näytetään kieltä" ja toimimaan monissa arvokisastudioissa asiantuntijana.

Tuoreen hallituksen jäsenen ajatuksia voi kuunnella ja katsella tästä.

Linkki 1