Palvelut

Palvelut

Palvelut

Pruukinrannassa on päärakennus, jossa takkatupa, parvi, sauna, pesuhuone, pukuhuone, sisävessa ja terassi järvelle.Päärakennuksessa on olohuoneessa nukkumapaikkoja 3-4hlö ja parvelle mahtuu patjoille 8-10 hlö.

Alueella on myös kaksi 4-hengen nukkumamökkiä.Toisessa mökissä on kaksi kerrossänkyä ja toisessa yksi kerrossänky ja vuodesohva.

Sisämajoitustilaa löytyy suurillekin ryhmille. Maksimi majoituskapasiteetti on 20 – 25 hlöä riippuen puhutaanko lapsista vai aikuisista.

Lisäksi alueella on erillinen keittiörakennus, jossa ruokailutila, jääkaapit, pakastin, hella, uuni, takka ja iso terassi ja nukkumaparvi.


Alueella sähkö ja sähkölämmitys mökeissä, kemiallinen wc, grillikatos. Pihassa myös oma kaivo, josta vesiliitäntä pesuhuoneeseen. Kaivon vettä ei suositella juotavaksi, mukaan siiis oma talousvesi.

Pruukinrannasta löytyy paljon vapaa-ajan välineistöä mm. soutuvene, jalkapallokenttä maaleineen(4 juniorimaalia) sekä hiekkapohjainen lapsiystävällinen uimaranta.

Ympäristössä on hyviä marja- ja sienimetsiä sekä Käskyvuoren retkialue, jossa on mm. kaksi kotaa. Kyläyhdistyksellä on käytössä myös lautta, johon mahtuu n. 20 henkilöä.