Miesten Nelosen kausi paketissa

Päävalmentaja Esa Haanpään kommentteja päättyneestä kaudesta.

Miesten joukkueen viimeinen peli päättyi 1-2 voittoon. Alkukausi oli meiltä hyvä, ensimmäinen tappiokin tuli vasta heinäkuussa. Pelaajien loukkaantumiset, armeijan harmaisiin sekä opiskelemaan lähdöt vaikuttivat tosi paljon pelaamiseemme. Kesällä oli välillä tilanteita, jolloin oli vaikeaa saada pelaavaa ryhmää kasaan, mutta niistäkin selvittiin.

Sarjassa sijoitumme toiseksi, 20. pelistä voitimme 14, kaksi pelasimme tasan ja neljä peliä hävisimme. Maalisuhde oli 69-38 eli teimme paljon maaleja, mutta myös päästimme paljon maaleja omiin. Kauden aikana pelaajia kävi kentällä 43, joka vaikutti myös meidän pelaamiseemme, koska joka pelissä oli lähes eri kokoonpano.

Maalitykkinä hääräsi Tommi Haanpää, joka paukutti 17 maalia 13 pelissä. Husseini Habibullahin (11 peliä) ja Paavo Nyrhisen (15 ottelua) säestäessä 11 maalillaan. Harrastestatuksella ollut peliryhmä taisteli myös noususta ihan loppuun asti, mutta tällä kertaa se taistelu ei riittänyt toista sijaa korkeammalle. Tärkeää on, että jatkossakin tarjoamme nuorille pelaajillemme mahdollisuuden jatkaa harrastusta, koska kaikki eivät kuitenkaan saa sopimusta seuran akatemiajoukkueisiin.

Kauden parhaina palkittiin joukkueen omassa päätöstilaisuudessa Anton Iso-Tuisku, joka pelasi kaudella eniten minuutteja. Anton nosti tasoaan kauden aikana ja oli tärkeä palanen joukkueessa. Toinen palkittu oli Tuukka Marttila, joukkueen keskikentän maestro, joka omalla pelipaikallaan oli tärkeä osa joukkueen pelaamista.