Paavo Valakari jatkosopimukseen

Sarjakärkenä runkosarjansa viimeiseen otteluun sunnuntaina lähtevän naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Paavo Valakari on tehnyt jatkosopimuksen. Viime marraskuussa päävalmentajan tehtävissä aloittanut Valakari on kuluneen kauden aikana suorittanut Uefa B -tutkintoa ja kehittänyt niin joukkueen pelaamista kuin itseään valmentajana.

Urheilutoimenjohtaja Jyri Hietaharju on tyytyväinen jatkosopimukseen:

”Paavo on tehnyt erinomaista työtä tällä kaudella ja olen tyytyväinen, että hän jatkaa roolissaan myös tulevalla kaudella. Paavo on kehittynyt viime vuosina valmentajana ja on tällä kaudella kehittänyt naisten joukkueen pelaamista hienosti yhdessä muun staffin kanssa.”

Valakari itse kommentoi jatkoaan näin:

“Loistavat fiilikset jatkaa hommia tämän ryhmän kanssa. Kuluva kausi on mennyt mukavasti ja on hieno mahdollisuus tässä vaiheessa kautta pelata merkityksellisiä otteluita. Tuleva kausi ei ole vielä ollut paljon mietinnässä, mutta odotan sitä, että saadaan taas kovalla työllä vietyä meidän prosessia eteenpäin. Tottakai kaikki haluaa kehittyä ja näen, että meillä on siihen taas ensi vuonna mahdollisuus!”

Naiset pelaavat sunnuntaina 29.9. klo 13.00 runkosarjan viimeisen ottelun OmaSp Stadionilla Rovaniemen Palloseuraa vastaan. RoPS on taulukossa toisena vain pisteen Meidän Kerhoa perässä, joten luvassa on jännittävä suurien panosten ottelu. Lähde paikan päälle kannustamaan mustakultaiset nousukarsintoihin!