BSM:lle tappio Jeppiksessä

BSM:lle tappio Jeppiksessä FF Jaro – TP-Seinäjoki 2-1 (1-1)10 min 0-1 Joonas Kuivalainen24 min 1-1 Mats Pettersson67 min 2-1 Simon SkrabbVaikka TP-Seinäjoen B-juniorit hävisivätkin Pietarsaaressa SM-sarjaan nousseelle FF Jarolle niukasti, oli joukkueen vastuuvalmentaja, Ismo Koskela, varsin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.- Tämä oli huomattavasti parempi peli kuin Vaasassa VIFK:ta vastaan pelattu matsi. Vauhti ja tempo olivat ottelussa ihan hyviä ja nyt oltiin jo lähellä BSM-tasoa. Vielä kun pistämme pykälän paremmaksi, sitten alkaa olla ihan hyvä, tilitti Koskela.- Matsi oli tasaväkinen ja kummallakin oli paikkoja viimeistellä osumia. Kokonaisuutena ihan ilman oranssinvärisiä laseja voi kuitenkin sanoa, että me olimme pallollisena parempia ja pidimme pelivälinettä enemmän hallussamme, jatkoi Koskela.TP-Seinäjoki menikin ottelussa johtoon jo noin 10 minuutin kohdalla Akseli Metsä-Ketelän pelattua kärjessä pirteästi esiintyneen Joonas Kuivalaisen karkuteille ohi toppareiden. "Jorma" pisti pallon veskarin jalan vierestä tyynesti maaliin ja vei vieraat johtoon.Isännät kuittasivat tasoituksen 24. minuutilla Joel Kaitforsin keskitettyä päädystä n 12-14 metriin, mistä Mats Pettersson pääsi viimeistelemään tasoituksen FF Jaron pienimuotoisen painostuksen päätteeksi.Voittomaalinsa kotijoukkue viimeisteli 67. minuutilla. Silloin Emil Öhberg jatkoi ykkösellä pitkän pallon yli topparina pelanneen Henri Huillan ja nuori taituri, Simon Skrabb, pääsi karkuun viimeistellen voittomaalin.- Jaro sai voittomaalissa hiukan tuurillakin tilanteen aikaan, mutta ei siinä mitään, kommentoi Koskela tilannetta.- Me haemme edelleen hieman pelitapaamme ja ajamme sisään nuoria uusia pelimiehiä. Vielä on lopullinen juttu hakusessa, eikä näissä peleissä vielä ihan ykkösnyrkillä mennä. Nyt ysivitosten Joona Lautamaja pelasi ensimmäisen pelinsä tällä tasolla debytoiden vasempana pakkina. Hän selvisi hommistaan oikein hyvin. Henri Huilla oli taas pitkästä aikaa omalla paikallaan ollen ihan herra ja hidalgo alakerrassa. Voisi kai sanoa, että joskus jopa hiukan liiankin rauhallinen. Keskikentällä kaksikko Akseli Metsä-Ketelä – Aleksi Ahde olivat loistavia. He olivat ehdottomasti toisella puoliajalla kentän parhaat pelaajat, kiitteli Koskela omiaan.- Meillä peli meni hiukan liikaa oikean laidan kautta puskemiseksi, vaikka tauolla asiaa käytiin läpi. Nyt Veli-Pekka Pajula jäi vasemmalla hieman työttömäksi, Koskela harmitteli omiensa toimintaa.- Ensi sunnuntaina pelataan GBK:ta vastaan sillä porukalla, joka ei pelaa lauantaina akatemia-pelissä. Katsotaan, mikä ryhmä on matkassa silloin GBK:ta vastaan, tiivisti Koskela tilanteen.Tuo GBK-matsi on oikeastaan Komia-turnauksen päätösottelu ja pelataan siis Wallsport Areenassa klo 18.00.TP-Seinäjoki: Tuomas Karjanlahti, Joona Lautamaja, Henri Huilla, Antti Viita, Pekka Rousu, Tommi Kukila, Akseli Metsä-Ketelä, Aleksi Ahde, Veli-Pekka Pajula, Sami Viljanen, Joonas Kuivalainen (vaihdosta Matti Rajala, Ville Salonpää, Raitt Peltoja, Samuli Kiviaho)