C14 haastajat kaatoi Jalaksen

Wallsportissa pelatussa ottelussa kotijoukkue juoksutti kentälle avaukseen pelaajia, joilla ei vielä ollut pelejä tälle kaudelle, taikka aikaisemmissa peleissä peliaika oli jäänyt hieman vähäisemmäksi. SJK-juniorit oli todella vahvalla pelipäällä voittaen kamppailun selvästi 7-0.

Kotijoukkue sai hyvän alun otteluun sillä jo 6 minuutin pelin jälkeen noukittiin pallo ensimmäisen kerran Jalaksen maalista. Oikealta nousu päätyä kohti ja hyvä keskitys, jota takatolpalta ei toki saatu sisään, mutta hyvä seuraaminen tilanteessa ja maalivahdin torjunnasta pallo verkkoon.

Parikymmentä minuuttia sitten palloteltiinkin  melko tasaisesti, kunnes jälleen onnistuttiin maalinteossa.  Nyt keskialueella hyvän syöttelyn tuloksena avautui tilanne vasemmalle laidalle, josta nousu maalia kohti ja hieman puolustuksen avittamana lukemat 2-0. Ensimmäisellä jaksolla iskettiin vielä kolmannenkin kerran, tällä kertaa vapaapotkusta. Vapaapotku aivan keskeltä kuudentoista kaarelta, pallo matalana muurin ohi ja maalivahdin käsien kautta yläkulmaan.

Toisen jakson ensimmäinen maali nähtiin 8 minuutin pelin jälkeen kun saatiin katkaistua vastustajan purkuyritys ja pallo toimitettiin pilkun kohdille ja siitä verkon perukoille. Hieman kumpainenkin valmennus pohti, olisiko tilanteessa ollut paitsio, mutta koska vihellystä ei kuulunut niin maali lasketaan.

Pitkään jälleen pelattiinkin tasaista pallottelua puolin ja toisin, kunnes kokonaisajassa 74 min. keskikentältä pitkä pallo oikeaan laitaan, laiturin pudotus hyvin nousseelle puolustajalle joka ajoi kohti maalia ja jälleen pienellä puolustuksen avustuksella pallo maaliin.

Pari minuuttia edellisestä hyvän kulmapotkukuvion tuloksena löysi pallo jälleen tiensä verkkoon. Lyhyenä pelattu kulma, kolme syöttöä reunassa ja syöttö pilkun kohtaan, jossa oli yllättäen tilaa ja aikaa ottaa vielä pallo rauhassa haltuun ja sijoittaa ohi maalivahdin. Pelikellon näyttäessä jo täyttä aikaa saatiin vielä vapaapotku reilusta paristakymmenestä metristä ja pallo toimitettiin vastustamattomasti maalivahdin ulottumattomiin. 7 maalia ja 5 eri maalintekijää jäi valmentajan paperiin merkintöinä, osalle pelaajista siis ensimmäinen peli isolla kentällä ja yhdelle pelaajalle paluu pitkän loukkaantumisen jäljiltä. Tästä on hyvä jatkaa päivittäistä harjoittelua ja valmistautumista tulevaan kesään.

Jos joku on kiinnostunut omin silmin tarkastelemaan ottelun tapahtumia niin sekin on mahdollista oheisten linkkien kautta.