B saa vastaansa VIFK:n

Kaksi SM-karsintasarjaan valmistautuvaa joukkuetta ottaa toisistaan mittaa sunnuntaina Wallsport Areenssa kun SJK-juniorit saa vieraakseen VIFK:n Vaasasta.

Kotijoukkueella on takanaan sysimusta matka Tampereelle viime viikonlopulta ja toiveena tietenkin on, että nyt luvassa olisi kasvojenpesu ihan huolella.

Joukkueethan kohtasivat juuri ennen joulua Vaasassa ja silloin tarjoiltiinkin melkoinen ilotulitus, sillä kamppailun loppunumerot olivat peräti 4-4.

Tällä kertaa SJK-junioreilta on sivussa tuossa ottelussa kaksi maalia viimeistellyt Emil Pannula, joka on  matkustanut ikäluokkansa maajoukkueen mukana Valko-Venäjän Minskissä pelattavaan turnaukseen.

Vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju odottaa kamppailusta tiukkaa matsia.

–       Kuukausi takaperin kohdattiin Vaasassa ja tuolloin peli päättyi 4-4. Todella tiukkaa kamppailua odotan tästäkin ottelusta, sanoo Hietaharju.

–       Meillä oli heikko ja jokseenkin myös haluton esitys viikko sitten Tampereella, joten parannusta tuosta lähdetään hakemaan. Treeniviikko on sujunut mukavasti ja uskon, että joukkue tulee sisuuntuneena peliin, Hietaharju lisää.

Matsi alkaa Wallsport Areenassa klo 14.15 ja kaikki futiskansalaiset ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan ottelua.