04-peliryhmän kuulumisia

SJK:n D-13 Kulta-peliryhmän ottelut ovat myös alkaneet. Pelattu kolme ottelua 3-div ps-sarjaa. Sisu voitettiin 5-2, Lapualla Virkiän kanssa 1-1 ja KyVo voitettiin 6-0. Peliryhmään on tullut yhdeksän uutta pelaajaa naapuriseuroista talven aikana. Yhteinen harjoittelu muiden 04 ikäluokan ryhmien kanssa näkyy poikien pelaamisessa, esim. tietynlaisena tilannekovuutena. Joukkueen peleissä ollut hyvä tekemisen meininki. Uudet pelaaja opetelleet talven aikana SJK-junioreiden pelitapaa ja ryhmän yhteispeli sekä -henki paranee koko ajan.

Maalivahdit Adrian Hjdari ja Tuomas Vettenranta osallistuneet hyvin peliin ja torjuneet laukaukset mitä on tullut. Puolustuksessa peliä rakentaneet ja taistelleet Aleksi Alho, Aapo Huhtamäki, Jarkko Marjanen ja Aleksi Kovero. Maalinteosta ovat vastanneet kapteeni ja keskikentän moottori Nooa Kniivilä sekä Joona Korpeinen. Myös muita onnistujia löytyy.

Viime viikonloppuna tämä sama peliryhmä oli Luis Antonio-turnauksessa, josta antina oli kuusi hyvää ja kohtalaisen tasaista peliä, mikä toivottavasti näkyy myös piirisarjaotteluissa. Sijoitus turnauksessa oli viides.

Peliryhmän peluuttamisesta on vastannut pääasiassa valmentajistamme Timo Marjanen ja joukkueenjohtajana sekä muuna apuna on aktiivisesti ollut Olli-Pekka Myllykallio.