11 ottelua – 11 voittoa

11 ottelua – 11 voittoa Täydellinen kevätkausi. Siinä tiivistettynä kaikki oleellinen TP-Seinäjoen B-juniorien alkukaudesta. Jaro kaatui Ykkösen pohjoislohkon päätteeksi 5-0 (2-0) nautinnollisen ja monelle muulle joukkueelle malliksi kelpaavan totaalijalkapalloesityksen jälkeen.Seitsemässä minuutissa peli oli suurin piirtein pelattu kärkikaksikko Ville Pakkalan ja Juha Kangasluoman iskettyä maalin mieheen. Toisella jaksolla kentälle tullut Sami El-Bash teki kaksi osumaa (1 rp) eikä hattutemppukaan kaukana ollut, komea kaukolaukaus nimittäin kilahti ristikkoon. Loppunumerot sinetöi pilkulta Teemu Rajala. Maalipaikkoja oli ainakin kymmeneen lisäosumaan ja kentän kuningas Ville Pajula elementissään niiden järjestelijänä.