2004 ikäluokan harjoituspeliraportti

SJK-j 2004 ikäluokan joukkue pelasi lauantaina Wallsportissa kaksi harjoituspeliä VPS-j:tä vastaan.

Kuume- ja mahatauti veroitti kotijoukkeen rivejä melkoisesti sillä molemmissa peleissä pelaajia oli 1+11 eli yhdellä vaihtopelaajalla mentiin. Mutta saivatpahan paikalla olleet ainakin ison määrän minuutteja.

Ensimmäisessä ottelussa kohtasivat Kilpa 2 joukkueet ja tässä ottelussa lopputulos oli 1-1 ja täysin pelitapahtumien mukaisesti.

Vepsu hallitsi hienokseltaan ensimmäistä puoliaikaa ja SJK-j toista puoliaikaa. VPS-j siirtyi 0-1 johtoon hyvän tilanteenvaihdon seurauksena ja n. 10 min myöhemmin kotijoukkue tasoitti Vili Mäkysen toimiessa maalarina.

Toinen puoliaika oli kotijoukkueelta varsin mukavan näköistä pelaamista ja siinä alkoivat harjoitellut asiat mukavasti näkymään.

Kokonaisuudessaan mukava pelitapahtuma molemmille joukkueille.

Toisessa ottelussa Kilpa yksi joukkueiden kesken(SJK-j yj) kotijoukkue oli ns. niskan päällä ensimmäistä 5 min lukuunottamatta, jossa

VPS-j pääsi muutamaan otteeseen hyviä maalintekopaikkoja luomaan. Kun tästä selvittiin niin mitä pidemmälle peli eteni niin sitä selkeämmin kotijoukkue otti pelin haltuunsa. Puoliaikatulos oli 1-0 Elari Hautamäen maalatessa hyvän vapauttavan syötön jälkeen.

Toinen jakso olikin sitten kotijoukkueen täyttä hallintaa. 2-0 laukoin upeasti ylälulmaan 25 metristä Juha Rinnankoski.

3-0 Daniel Hietala haliitulla nostalla maalivahdin yli ja 4-0 Elari Hautamäki hienon keskeltä murtokombinaation seurauksena.

Tämä jäikin ottelun lopputulokseksi, vaikka lisäosumiinkin olisi muutamia mahdollisuuksia ollut.

Kaiken kaikkiaan mukava päivä! Peleissä oli hyviä elementtejä ja tietynlainen pallonhallintavaiheen rauhallisuuskin alkaa pelaamisessa näkymään. Koko ajan ei voi mennä päästä päähän vaan välillä pitää hieman huilatakin ja se tapahtuu parhaiten ns. pallon kanssa pallollisena joukkueena. Eikun eteenpäin ja maanantaina työt taas jatkuvat!