A hakee lisää pinnoja

A hakee lisää pinnoja Neljä viimeistä otteluaan ilman tappiota pelannut TP-Seinäjoen A-juniorijoukkue hakee lisää pisteitä Ykkösen lohkossaan. Sunnuntaina vastaan asettuu kotikentällään TP-Seinäjoen niukasti 2-1 kaatanut Mikkelin Palloilijat.Mikkelissä ottelu pelattiin pienellä ja pölyävällä hiekkakentällä, mutta nyt on tarjolla loistava alusta Prunttimäen samettisella, mutta yleensä niin kovin tuulisella estradilla.MP on sarjassa TP-Seinäjoen kanssa tasapisteissä. Molemmilla joukkueilla on kuuden ottelun jälkeen kasassa 10 pistettä kolmen voiton, tasapelin ja kahden tappion jälkeen. TP-Seinäjoki on kuitenkin taulukossa kakkosena sarjaa dominoivan Kuopion Palloseuran jälkeen paremman maalieronsa turvin. TP-voittonsa lisäksi MP on onnistunut sarjassa kaatamaan viime kierroksella Siilinjärven Palloseuran 3-1 ja saman joukkueen vieraissa lukemin 2-1. Tappiot joukkue on kärsinyt vieraissa KuPS:lle 3-0, sekä FC Vaasalle vieraissa 2-1. Ainoan tasurinsa mikkeliläiset ovat pelanneet AC Kajaania vastaan vieraissa numeroin 1-1.TP-Seinäjoki hävisi avauskierroksella KuPS:lle kotonaan 3-1 ja heti perään siis Mikkelissä 2-1. Sen jälkeen joukkue otti kolme peräkkäistä voittoa kaatamalla ensin Siilinjärven Palloseuran 3-0, sitten AC Kajaanin 4-2 ja vielä FC Vaasan vieraissa 2-1. Tasapeli syntyi viime kierroksella Kuopion Magnum Areenalla maalittomasti KuPS:aa vastaan.Jokaisessa pelaamassaan ottelussa, pois lukien KuPS-tasuri, on TP-Seinäjoki maalannut kohtuullisen aikaisessa vaiheessa. Kotiavauksessa Ville Pakkala maalasi jo kahden minuutin jälkeen KuPS:n verkkoon. Mikkelissä sama herra oli asialla jo minuutin pelin jälkeen. SiPS-matsissa Pakkala osui ”vasta” 26. minuutilla, mutta AC Kajaania vastaan palattiin päiväjärjestykseen ja Atte Aaltonen puski ensimmäisen osuman pelin kolmannella minuutilla. Vaasassa maalinteon aloitti pilkulta reilun vartin jälkeen Timo Rauhala. Samanlaista jatkoa toivoisi nytkin hyvin pelanneelle ryhmälle.Ottelu alkaa sunnuntai-iltana klo 19.00 Prunttimäessä kun valmistumis- ja lakkiaisjuhlat on saatu juhlittua pois jaloista.