A haki maukkaat pinnat

A haki maukkaat pinnat FC Vaasa – TP-Seinäjoki 1-2 (0-1)16 min 0-1 Timo Rauhala (rp)62 min 0-2 Jaakko Lampi75 min 1-2 Mikko JoensuuTP-Seinäjoen A-juniorit ottivat kolmannen peräkkäisen voittonsa ja siirtyivät Ykkösen lohkossaan kakkoseksi kaadettuaan FC Vaasan nimekkään nipun Kaarlen Kentällä.Ensimmäisellä puoliajalla vieraat hallitsivat peliä selkeästi ja ensimmäinen palkinto dominoinnista tuli hiukan reilun vartin jälkeen. Hyvää kevättä pelaava Ilpo Tuulari kaadettiin rangaistusalueella ja Timo Rauhala pisti pallon pilkulta verkkoon.Joukkueen valmentaja Esa Haanpää oli erittäin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.”Ensimmäisellä’ puoliajalla liike ja syötö olivat hyviä. Hyökkäyksiin lähdettiin nopeasti ja pelin suuntaa muutettiin. Kokonaisuutena pallollinen pelaaminen oli hyvää ja paketti pysyi mukavasti kasassa”, iloitsi ”Eski”.Toisella puoliajalla alku sujui edelleen niin kuin pitkin. Reilun tunnin pelin jälkeen vaihdosta kehiin tullut Jaakko Lampi nousi pakin paikalta vahvasti ja laukoi puolustajan jalan kautta vieraat jo kahden maalin johtoon.Kahden maalin johdossa TP-Seinäjoki ehkä antoi hieman suotta hallinnan isännille ja vetäytyi. Näin kotijoukkue sai pitää palloa enemmän hallussaan. Kavennuksensa FC Vaasa teki kulmurin jälkitilanteesta 75. minuutilla Mikko Joensuun pistettyä pallon Niclas Sandelinin taakse.”Annettiin siinä hieman liikaa tilaa, mutta ei siinä lopussa mitään erityisen vaarallisia tilanteita tullut”, Haanpää jatkoi kehuen joukkuettaan aiheesta.”Peli oli erittäin kurinalaista ja joukkue pelasi joukkueena niin kuin sen pitääkin. Vaikka me jouduimme pistämään pelaajia hieman oudoillekin paikoille muutaman loukkaantumisen takia, koko ryhmä oli hyvä. Toivottavasti pojilla on samanlainen tsemppi kun lauantaina mennään Kuopioon kapealla nipulla. Kyllä on syytä antaa kiitokset koko joukkueelle tästä esityksestä”, lisäsi Haanpää.TP-Seinäjoki: Niclas Sandelin, Juuso Pitkäranta, Atte Aaltonen, Jyri Reinilä, Jani Leimola (34. Jaakko Lampi), Timo Rauhala, Juho Mäki-Maunus (34. Saku Koskinen), Sami El-Bash, Ilpo Tuulari, Karri Hiirikoski (74. Ville Suutala), Samit Bouroussi (75. Petri Välimäki)