A-junnuilla vaikeaa Joensuussa

A-junnuilla vaikeaa Joensuussa TP-Seinäjoen A-juniorien Joensuun reissusta muodostui hankala jo lähtökohdiltaan. JIPPO voittikin Ykkösen pohjoislohkon ottelun 4-0 (0-0).TP oli matkassa eri syistä johtuen vain 11 pelaajalla, mikä alkoi näkyä toisella jaksolla varsinkin, kun muutama mies sai vielä kolhuja kamppailun tiimellyksessä. Ensimmäisellä puoliajalla oranssipaidat jopa hallitsivat tapahtumia ja pallo saatiin kertaalleen kotijoukkueen ylärimaan. JIPPO sai maaleistaan kaksi hyvin kyseenalaisten tuomariratkaisujen seurauksena.”Pojat pelasivat tosi miehekkäästi kaikista vaikeuksista huolimatta”, valmentaja Jouko Risikko antoi omilleen tunnustusta.TP:n A-juniorien seuraava koitos ja samalla kauden viimeinen kotiottelu on edessä jo tiistaina. VPS saapuu tuolloin oranssipaitojen vieraaksi Tekonurmella klo 18.30 pelattavaan kamppailuun.