A-junnuille huima avausvoitto

A-junnuille huima avausvoitto PS Kemi – TP-Seinäjoki 2-3 (0-1)TP:n maalit: Ville Pakkala, Olli Rintamäki, Rami SariolaTP-Seinäjoen A-juniorit esittivät kauden avausottelussa dramaattisen viime minuuttien nousun kymmenellä miehellä tappioasemasta voittoon. Olli Rintamäki iski tasoituksen 87. peliminuutilla ja Rami Sariola puski vieraille kulmapotkusta kolme pistettä kellon näyttäessä täyttä aikaa.- Tämä oli kyllä meikäläisen ja Latva-Mäenpään Hannun uran makeimpia voittoja. Kotimatka lyheni 200 kilometriä, TP:n valmentaja Jouko Risikko hehkutti huikeiden loppuhetkien jälkeen.TP pelasi avausjakson vastatuuleen, mutta peli pysyi kontrollissa ja puolen tunnin kohdalla Ville Pakkala vei vieraat johtoon hyvin pelatun hyökkäyksen jälkeen.Toisella jaksolla TP:n peli sekosi, kun Timo Rauhala hölmöili itselleen suoran punaisen ja suihkukomennuksen. Viidessä minuutissa PS Kemi siirtyi ottelussa johtoon kulman jälkitilanteesta ja TP-puolustuksen sekaannuksesta.Viimeiset kymmenen minuuttia vajaamiehinen TP pelasi riskillä ja tällä kertaa se todellakin kannatti. Peli ei ollut kaunista, palloa heitettiin kotijoukkueen linjan taakse ja yhdestä sellaisesta tilanteesta Rintamäki laittoi pelivälineen verkkoon ennen Sariolan ratkaisevaa erikoistilannemaalia.TP:n riveissä debytoivat yhteistyöjoukkue Ponnistuksesta Teemu Vilppola ja Ilpo Tuulari.TP-Seinäjoki: Matti Tervasmäki, Teemu Vilppola, Rami Sariola, Olli Alkio, Timo Rauhala, Sami El-Bash, Anssi Syrjämäki, Teemu Rajala, Ilpo Tuulari, Olli Rintamäki, Ville Pakkala (vaihdosta: Juuso Pitkäranta, Mikko Hyytiä, Juha Kangasluoma, Juuso Sariola)