A-junnut avasi kauden voitolla

A-junnut avasi kauden voitolla TP-Seinäjoen A-juniorien kausi käynnistyi hyvissä merkeissä, kun joukkue haki voiton torniolaiselta TP-47:lta Ville Kuuselan maaleilla 0-2 (0-1). Ottelu pelattiin Ruotsin puolella Haaparannan loistavalla tekonurmella. Olosuhteen olivat kuitenkin vaikeat, sillä kova tuuli hankaloitti pelaamista."Ei ollut helppo peli, enemmänkin nihkeä työvoitto. Fyysisempänä joukkueena hallittiin kyllä ottelua eikä vastustajalla ollut juuri maalipaikkoja", TP:n valmentaja Jouko Risikko kommentoi.Kuuselan maalien alustajina toimivat Otto Outakoski ja Henri Salo. Kuuselan ohella kentän hahmoihin kuului Petri Huilla, joka toisen jakson vastatuulessa hoiteli pallot keskuspuolustuksessa väljemmille vesille. Myös Pekka Väänänen pelasi hyvin puolustavassa roolissa toisella jaksolla.