A-junnut iski seitsemän osumaa

A-junnut iski seitsemän osumaa TP-Seinäjoki – FC Raahe 7-0 (2-0)TP:n maalit: Jussi Kankaanpää 2, Olli Rintamäki 2, Juha Kangasluoma 2, Teemu Ala-LahtiHyvällä sykkeellä pelanneet TP-Seinäjoen A-juniorit eivät antaneet FC Raahelle mitään mahdollisuuksia Ykkösen pohjoislohkossa, vaan jyräsivät vieraansa tylyin lukemin. Tarkemmalla viimeistelyllä maaleja olisi nähty lähes tuplamäärä, mutta ottelun ratkettua paras terävyys tekopaikoissa jo vähän katosi.Jo ensimmäiset minuutit näyttivät mitä on odotettavissa, pallo viihtyi Raahen kenttäpuoliskolla ja tilanteita syntyi alusta lähtien. Jussi Kankaanpää iski avausmaalin käytännössä tyhjiin Ville Pakkalan ja Olli Rintamäen pedattua miehelle avopaikan maalin eteen. Jatkossa peli hieman tasaantui, mutta tauolle lähettiin oranssipaitojen kahden maalin johdossa Teemu Ala-Lahden puskettua hienosti Anssi Syrjämäen vapaapotkun roikkuna ylänurkkaan.Toisen puoliajan alussa Jussi Kankaanpää karvasi pelivälineen Raahen puolustukselta ja laukoi komeasti takanurkkaan päivän toisen osumansa. Seuraavat pari maalia merkittiin kärjessä ahertaneelle Olli Rintamäelle, joka nosti kauden saldonsa jo viiteen osumaan kolmessa ottelussa. Vaihdosta lopussa peliin tullut Juha Kangasluoma ehti niin ikään laittaa pallon kaksi kertaa raahelaisten pömpeliin."Koko joukkueelta hyvä esitys ja aivan eri asenne kuin viikko sitten OPS:aa vastaan", TP:n valmentaja Jouko Risikko oli luonnollisesti tyytyväinen omiensa peliin.TP-Seinäjoki: Matti Tervasmäki, Teemu Vilppola, Anssi Syrjämäki, Rami Sariola, Juuso Pitkäranta, Ilpo Tuulari, Sami El-Bash, Ville Pakkala, Teemu Ala-Lahti, Olli Rintamäki, Jussi Kankaanpää (vaihdosta: Jukka Ahola, Teemu Rajala, Tommi Haanpää, Mikko Saarenpää, Mikko Hyytiä, Juha Kangasluoma)