A-junnut romahti toisella jaksolla

A-junnut romahti toisella jaksolla TP-Seinäjoen A-juniorit kamppailivat avausjakson tasapäisesti Rovaniemen Palloseuran kanssa, mutta toinen puoliaika oli alusta lähtien pelkkää painajaista. Loppunumerot olivat lopulta tylyt 0-8 (0-0).RoPS hallitsi ottelun alkua, mutta mitä pidemmälle puoliaika eteni, sen paremmin TP pääsi peliin mukaan ja omasi ennen taukoa 2-3 hyvää maalintekopaikkaa. Toista jaksoa ehdittiin käydä vain 14 sekuntia, kun RoPS pääsi rokottamaan oranssipaitojen puolustuksen virheestä. Alle viidessä minuutissa vieraat tekivät vielä kaksi komeaa lisämaalia ja peli oli selvä. Kotijoukkueen moraali romahti ja RoPS sai lisää intoa latoen hienoja maaleja. TP:ltä lähinnä kuparisen rikkomista oli Olli Rintamäki, jonka veto kolahti ylärimaan.