Aatu ampui neljä avauksessa

SJK-juniorit – Korsnäs FF 2/Gazije 5-2 (4-1)

09 min 1-0 Aatu Metsä-Ketelä

11 min 1-1 Mohammadi Ali Reza

12 min 2-1 Aatu Metsä-Ketelä

26 min 3-1 Aatu Metsä-Ketelä

38 min 4-1 Aatu Metsä-Ketelä

50 min 4-2 Mohammadi Ali Reza

57 min 5-2 Lenni Yli-Kiikka

SJK-juniorit aloitti selvällä kotivoitolla kautensa Suomen Palloliiton Vaasan Piirin vitosessa kaatamalla Wallsport Areenassa pelatussa kamppailussa sarjanousija Korsnäs FF 2/Gazijen Aatu MEtsä Ketelän viimeisteltyä peräti neljä maalia. Kaikki Aatun osumat syntyivät jo ensimmäisellä puoliajalla.

Maalijuhlat alkoivat vajaan kymmenen minuutin kohdalla. Ensin Aatu vei kotijoukkueen johtoon ja vain kaksi minuuttia tuon osuman jälkeen vieraiden kummastakin maalista vastannut Mohammadi Ali Reza tasoitti pelin. Aatu puolestaan vei isännät johtoon heti seuraavasta hyökkäyksestä lisäten vielä kaksi maalia ennen puoliaikaa.

Toisella puoliajalla vieraat kavensivat 50. minuutilla Ali Rezan toimesta, mutta Lenni Yli-Kiikka päätti maalitehtailun seitsemän minuuttia myöhemmin taaten näin ensimmäiset kolme pistettä kotijoukoille.

Oikeastaan ainoa siompi harmin aihe oli maalivahti Roni Pykärin saama suora punainen 12 minuuttia ennen ottelun loppua ja näin edessä on kahden matsin pakkohuili.

SJK-junioreiden seuraava kotiottelu pelataan jo tiistaina klo 18.00 Wallsport Areenassa. Vastaan asettuu silloin Norrvalla FF/2.

Ensimmäinen kierros

25.4.    Norrvalla FF/2 – Töjby FC    1-1 (1-1)25.4.    VPV – PUS    2-3 (1-2)25.4.     SuSi – ABC    0-3 (0-3)26.4.    Karhu – KJV/Kanu    siirretty27.4.    SIF II – FC KOMU    3-4 (1-2)30.4.    SJK-j – Korsnäs FF2/Gazije    5-2 (4-1)