Aatulle puoliaika tasurissa

Sunnuntaina Makedoniassa pelatussa U18-joukkueiden toisessa kamppailussa SJK:n Aatu Kujanpää kirjautti nimensä maaottelutilastoon pelattuaan ottelun toisen puoliajan. Ottelu isäntiä vastaan päättyi numeroin 2-2 Suomen oltua kahdesti takaa-ajajana.

Isännät menivät johtoon jo kamppailun kuudennella peliminuutilla, mutta HIFK:n Daniel Rantanen tasoitti ottelun 22. minuutilla. Puolen tunnin pelin jälkeen Makedonia otti jälleen ohjat hyppysiinsä ja siirtyi 2-1 -johtoon.

Tasoituksensa Suomi sai aikaanottelun lopussa HJK:n Aapo Halmeen tasoitettua loppunumeroiksi 2-2 89. peliminuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta.

Aatu pääsi kentälle toisen jakson aluksi korvattuaan vaihtoon tulleen FC Hakan Niilo Mäenpään tauolla.