Adidas ja Intersport edelleen yhteistyökumppaneina

SJK-juniorit on tehnyt uudet monivuotiset jatkosopimukset tuttujen ja turvallisten yhteistyökumppaneittensa, Adidaksen ja Seinäjoen Intersportin, kanssa.

Kuten jo useita kausia, SJK-juniorit sitoutuu sopimuksen myötä käyttämään jatkossakin Adidaksen

varusteita ja kaikki tuotteet hankitaan Seinäjoen Intersportin kautta.Tuore yhteistyösopimus kattaa kaudet 2019-2022.-          Adidas Suomen seuramyynnin päällikkö Konsta Pöysän mukaan Adidas halusi ehdottomasti jatkaa sopimusta seuran kanssa. Adidas arvostaa SJK-junioreiden luotettavuutta ja merkkiuskollisuutta sekä koko SJK-yhteisön vahvaa brändiä, kertoo seuran toiminnanjohtaja Hannu Huilla.Myös Seinäjoen Intersportin kauppias Vesa Ylilehto on tyytyväinen yhteistyöhön ja tehtyyn jatkosopimukseen ja arvostaa seuran sekä sen joukkueiden ja jäsenistön sitoutuneisuutta sekä luotettavuutta. 

–          Yhteistyössä Adidaksen ja Intersportin kanssa seuralle luodaan oma mallisto, jota seurassa tullaan käyttämään. SJK-juniorit ry kiittää Adidasta ja Intersportia luottamuksesta sekä merkittävästä tuesta, jota seura tulee saamaan jatkosopimusten myötä, myhäilee Huilla kahden merkittävän jatkosopimuksen solmimisen jälkeen.