Akatemialle ansaittu voitto

Akatemialle ansaittu voitto TP-Seinäjoen Akatemia näytti satapäiselle kotiyleisölle osaamistaan ja otti avausvoiton SM-sarjassa Hakatemiasta tasapainoisen esityksen jälkeen maalein 2-0 (0-0).Ensimmäinen jakso oli tasainen TP-Akatemian hienoisesti hallitessa tapahtumia. Paras tilanne nähtiin, kun Nuutti Panula pelasi itsensä komeilla harhautuksilla läpi, mutta vastustajan maalivahti torjui vedon.Toisella puoliajalla painopiste siirtyi selkeästi Hakatemian päätyyn. Ansaittu avausmaali syntyi, kun Henri Salo pääsi liippaamaan läheltä Juha Kangasluoman keskityksen maalivahdin käsien kautta verkkoon. Toinen osuma oli komean hyökkäyskuvion tulos, jossa pallo kulki Rami Sariolan, Johannes Saranpään ja Salon kautta Jere Jääskeläiselle, jonka tarkka laukaus upposi alanurkkaan.Hakatemian maalipaikat olivat ottelussa kortilla. Tiitus Lehtinen erottui TP-Akatemian puolustuslinjasta fyysisillä otteillaan, mutta koko muukin alakerta pelasi varmasti.