Akatemialle piste Oulusta

Akatemialle piste Oulusta Oulun talentit – TP-Akatemia 2-2 (1-0)TP:n maalit: oma maali ja Jukka AholaTP-Seinäjoen Akatemia päätti SM-sarjan C-lohkon tasaamalla pisteet Oulun talenttien kanssa. Ottelussa ei ollut juuri panosta kummallekaan joukkueelle, mutta muutama komea maali silti nähtiin.Kotijoukkue siirtyi juuri ennen taukoa johtoon ottamattomalla ylänurkkalaukauksella ohi hienon pelin pelanneen Atte Tervasmäen. Tervasmäki esitti avausjaksolla muutaman ilmiömäisen torjunnan ja piti TP:tä ottelussa mukana.Toisen puoliajan alussa kahden miehen edestä torstaina uurastanut Ville Pakkala teki laidassa esityön ja Samir Bouroussi vielä häiritsi maalin edessä oululaispuolustusta sen verran, että kotijoukkue pisti lopulta pallon omaan verkkoon.Myös toinen Oulun talenttien osuma oli komea veto ylänurkkaan, eli todellisia tekomaaleja molemmat. Anssi Syrjämäki kuitenkin järjesti vieraille tasoituksen kulmapotkulla, josta Jukka Ahola puski numeroiksi 2-2 reilu kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa."Pelaajille pitää antaa kiitos hyvästä suorituksesta runkosarjan aikana. Ensimmäistä kertaa päästiin jatkopeleihin ja kyllähän se on osoitus eteenpäin menosta", valmentaja Asko Ristimäki kiitteli omiaan.TP-Akatemia kohtaa seuraavassa vaiheessa Kemijoki Akatemian, jonka se jo kertaalleen tammikuun alussa kaatoi kotoisessa Areenassa. Kaksiosaisen otteluparin voittaja selviää heinäkuun lopputurnaukseen Eerikkilään.TP-Akatemia: Atte Tervasmäki, Anssi Syrjämäki, Jukka Ahola, Juho Pajula, Jaakko Lampi, Samir Bouroussi, Teemu Rajala, Sami El-Bash, Jaakko Vähäpesola, Saku Koskinen, Ville Pakkala (vaihdosta: Topias Mäki, Karri Hiirikoski, Niko Lehdontie)