APV niukasti parempi

APV niukasti parempi Musta joukkue saapui Alavuden hienolle keskuskentälle pienehköllä ryhmällä. Joukkueesta oli poissa esteiden vuoksi peräti kuusi pelaajaa. Onneksi -96 ikäluokan kanssa solmittu yhteistyö- ja avunantosopimus toi paikalle viisi kovanluokan pelimiestä joten ottelu voitiin pelata.Isännät veivät P13 –sarjan kamppailun lopulta nimiinsä 3-1 (1-0).Isännät hallitsivat hienokseltaan ottelun alkua mutta eivät saaneet luotua maalintekopaikkoja.16min TP Mustan rakentaessa alakerran kautta pallo sirvahti vaarattomassa tilanteessa APV:n Petri Haverille, joka paukautti vasurilla ylämummoon 1-0. Maalin jälkeen TP Musta pusersi kovalla liikkeellä isännät ahtaalle ja hallitsi kenttätapahtumia, maalia ei kuitenkaan saatu aikaiseksi.Toisella jaksolla vieraat jatkoivat hallintaa ja 42min Saku Salo tasoitti 1-1 Patrik "Patu" Puhtimäen syötöstä.APV pääsi 45min kuin varkain 2-1 johtoon kesken vieraiden hyvää painostusta. Vielä jaksoi TP:n Musta vyöryttää hyökkäyksiään kotijoukkueen maalille mutta ylähirttä lähemmäs ei päästy.Ottelun loppupuolella vieraitten hyvä liike alkoi hiipumaan ja APV maalasi pari minuuttia ennen loppua 3-1, kaukolaukauksen kimmottua onnekkaasti puolustajasta maalin perukoille.Ysikutosten Verneri Renko, Saku Salo, Oula Keski-Hynnilä, Jesse Sundman ja Mikko Lampinen pelasivat hienosti.