APV vei värikkään matsin

SJK-juniorit – APV 4-5 (2-1)32 min 1-0 Taavi Kangaskokko34 min 1-1 Fion Cosgrove42 min 2-1 Eemeli Honkola51 min 2-2 Rasmus Hautamäki55 min 2-3 Fion Cosgrove56 min 2-4 Oskari Raiski62 min 3-4 Akseli Haapoja65 min 4-4 Elias Hyytinen74 min 4-5 Eeli NykäläSJK-junioreiden taukojohto Suomen Palloliiton Vaasan Piirin P14-ikäluokan I divisioonan ottelussa Prunttimäessä kääntyi loppuhetkillä tappioksi vierasjoukkue Alavuoden Peli-Veikkojen iskettyä voittomaalin ottelun loppuhetkillä.Ennen tuota voittomaalia oli ehditty nähdä jo monenlaista draaman kaarta. Yli puoli tuntia mentiin maaleitta, eikä siinä kohtaa todellakaan vaikuttanut siltä, että tulossa olisi moiset maalijuhlat.Taukokin näytti jo koittavan tasanumeroissa, mutta Eemeli Honkolan maali lisäajalla vei kotijoukkueen johtoon.Toisella jaksolla APV pommitti viidessä minuutissa kolme osumaa. Vaikka Akseli Haapoja ja Elias Hyytinen nostivatkin kolmen minuutin välein syntyneillä maaleillaan SJK-juniorit tasoihin, tuli kylmää vettä niskaan vielä kuusi minuuttia ennen loppua Eeli Nykälän viimeisteltyä voittoon oikeuttaneen osuman.