Atlantis nöyryytti velttoja vieraitaan

Atlantis nöyryytti velttoja vieraitaan22.08. Atlantis FC – TP 6-0 (3-0)02 min 1-0 Tommi Uusitalo15 min 2-0 Kimmo Tauriainen35 min 3-0 Janne Suokonautio61 min 4-0 Adriano89 min 5-0 Johan Nylund90 min 6-0 Mikko SimulaTP-Seinäjoki sai Ykkösen ylemmän jatkosarjan avauksessaan totaalisen selkäsaunan helsinkiläiseltä Atlantis FC:lta. Numerot 6-0 (3-0) kertovat karua kieltään pruukilaisten osaamisesta pääkaupungissa.Kotijoukkue sai otteluun hyvän alun viime kaudella KajHassa maaleja tehneen Tommi uusitalon maalilla jo kahden minuutin jälkeen. Varttitunnin pelin jälkeen kotijoukkue teki toisen maalinsa Kimmo Tauriaisen sorkittua pallon läheltä maaliin tilanteesta, josta kovin moni olisi antanut TP-Seinäjoelle vaparin Atlantiksen hyökkääjien ruhjottua maalivahti Jani Luukkosta.Atlantikseen VJS:n riveistä palannut kokenut Janne Suokonautio teki 3-0 ennen taukoa ja peli oli ohitse. Toisella jaksolla Adriano lisäsi noin tunnin jälkeen lukemiksi 4-0.Juho Kirjosen otettua jokseenkin typerän punaisen kortin toisen varoituksensa takia vain KAKSI minuuttia ennen loppua neljän maalin tappioasemassa kotijoukkue ehosteli vielä ylivoimalla lukemia Johan Nylundin ja Mikko Simulan toimesta.Moisella asenteella Ylemmästä loppusarjasta tulee pitkä ja hikinen. Nyt nuorista pääsi baanalle Jyri Hietaharju tauolta varoituksen saaneen Jani Honkavaaran tilalle. Toivottavasti edes nuorilla riittää paukkuja antaa näyttöjä jatkoa varten.