B-haastajat hurjina

B-haastajat hurjinaTP-Seinäjoen B-junioreiden haastejoukkue otti pisteet sarjan tyvessä toistaiseksi voitoitta olevalta Kyrön Voimalta ikäluokan II divisioonassa Prunttimäen tuulisella kentällä numeroin 7-0 (2-0). KyVo ei juurikaan mahdollisuuksia saanut TP-Seinäjoen hallitessa peliä. Kun peliä oli pelattu 10 minuuttia vei Eetu Takala kotijoukkueen 1-0-johtoon. Ensimmäisen puoliajan loppu olikin hieman takkuista ja peliä ei saatu kulkemaan eikä palloa maltettu pitää maassa, mutta onneksi peli ei kulkenut vastustajallakaan ja puolustaja laittoi Lauri Hankasen keskityksen omaan maaliin kun peliä oli pelattu 32 minuuttia ja TP johti 2-0.Toinen puoliaikaa ehti kulua minuutti kun Eero Kantamaa laukoi lukemiksi 3-0. Kärjessä hyvin pelannutTimo Koivu puolestaan muutti lukemat 60 peliminuutin kohdalla jo 4-0 ja tästä minuuttia myöhemmin Eero Kantamaa teki toisen maalinsa ja lukemat 5-0. Toisen puoliajan peli kulki huomattavasti paremmin, palloa siirrettiin nopeasti ja laitojen kautta eteenpäin jolloin tilanteita tuli runsaasti. Pelin lopussa, 78. minuutilla, oli Timo Koivu taas asialla ja laukoi ehdottomasti päivän komeimman maalin lisäten johdon numeroihin 6-0. Kun kerran maalihanat oli auenneet niin Miika Martikkala pisti viimeisellä peliminuutilla loppulukemiksi 7-0.Kehuja ansaitsee myös ehdottomasti kentän parhaimpiin kuulunut topparina pelannut Roope Takala jokaSamuli Aaltosen parina ja laitapakkien Joona Hautalan ja Teemu Miilumäen kanssa pelastivat varmasti jättäen nollapelin pitäneen Jarkko Oravan tehtävät aika vähälle.Kiitokset kaikille pelaajille ja myös yleisölle ja tervetuloa kannustamaan ensi sunnuntaina 6.9 klo 15.30 kun haastejoukkue kohtaa Karhun.