B-haastajille voitto

TP-Seinäjoki B-haaste – Virkiä 4-0 (2-0)04 min 1-0 Joona Hautala35 min 2-0 Lauri Hankanen42 min 3-0 Aleksi Aho70 min 4-0 Eetu Takala Haastejoukkueen harjoituspeli Lapuan Virkiää vastaan ei ehtinyt montaa minuuttia vanheta, kun Joona Hautala puski Eetu Takalan keskityksen maaliin. Tämän jälkeen peli hieman tasaantui, kunnes 35 minuutin kohdalla Lauri Hankanen pisti Joona Hautalan syötöstä pallon ohi Virkiän veskarin. Poikien hyvä vire ja painostus jatkui niin, että vastustajan puolustus joutui rikkomaan Aleksi Ahoa pilkun arvoisesti. Pilkun Aleksi itse pisti varmasti maaliin. Ottelun viimeinen maali nähtiin 70 minuutin kohdalla kun Joona Hautala jakoi jälleen nappisyötön Eetu Takalalle, joka kiitti ja laukoi loppulukemat 4-0.Valmentaja Ade Takala oli poikien esitykseen todella tyytyväinen. Erityisesti kolmikon, Teemu Miilumäen, Eetu Takalan ja Joona Hautalan, kuviot toimivat kuten myös puolustuksessa Samuli Aaltosen ja Tuomas Kallionpään, eikä muunkaan joukkueen tarvitse yhtään hävetä esitystään. Pieniä parannuksia, kuten nopeampia avauksia ja syöttöjä, vielä kun tehdään ja saadaan peliin lisää tempoa, niin hyvä tulee.Seuraava koitos nähdään ensi sunnuntaina, kun vastaan tulee VPS. Ottelu alkaa Wallsport Areenassa klo 12.30. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan.