B jatkaa cupissa

B jatkaa cupissa TP-Seinäjoen B-junioreiden ykkösjoukkue eteni Vaasan Piirin cupin semifinaaliin hakemalla selvän 5-0 (0-0) –voiton Mustasaaresta.Vaikka pelin ensimmäinen puoliaika mentiinkin maaleitta, ei FC Korsholm lopulta kyennyt laittamaan kampoihin vieraille.Peli oli viety erittäin pienelle ja huonokuntoiselle kentälle, joka suosi ensimmäisellä puoliajalla ahkerasti ajanpeluuseen keskittynyttä isäntäjoukkuetta.”Ajanpeluu alkoi oikeastaan heti alusta. Kaikessa viivyteltiin. Kenttä täytti tuskin minimimittojakaan, mutta oli ihan selvää, että peli oli tarkoituksella viety tällaiseen paikkaan”, naurahti B-junioreiden valmentaja Ismo Koskela.Toisella puoliajalla ketsuppipullo aukesi oikein kunnolla ja vieraat iskivät kolmessa minuutissa kolme maalia. hanat avasi Juuso Koskela 53. minuutilla ja vain minuuttia myöhemmin Akseli Metsä-Ketelä teki 2-0 TP-Seinäjoelle. Pari minuuttia edellisestä Jarno Takamäki lisäsi johtoa ja 67. minuutilla oli asialla Jesse Jääskeläinen. Ottelun päätösnumerot viimeisteli Joonas Kuivalainen 73. minuutilla.Voitollaan oranssipaidat etenivät piiricupin välieräotteluun, jossa vastaan asettuu Kauhajoen Karhu. Ottelupäivä ja –paikka ratkeavat myöhemmin.