B-junnuilla hieno SM-avaus

B-junnuilla hieno SM-avaus TP-Seinäjoen B-juniorit jatkoivat SM-sarjan avausottelussa hienoja esityksiään, kun Honka kaatui Prunttimäessä 3-2 (1-0). TP käytti erikoistilanteet tehokkaasti hyväkseen, sillä kaikki kotijoukkueen maalit syntyivät Juha Syrjälän antamista kulmapotkuista.Jo heti ensimmäisestä hyökkäyksestä oranssipaitojen kärkikaksikko Ville Pakkala – Juha Kangasluoma oli iskeä pallon espoolaisten verkkoon. Avausjakso sujui TP:n hallinnassa ja ansaittu maalikin syntyi, kun Rami Sariola nousi omiin korkeuksiin ja puski 1-0.Honka tasoitti toisen jakson alussa maalinedushässäkästä. Kotijoukkue puolestaan siirtyi jälleen johtoon Sariolan jatkettua Syrjälän kulmurin Kangasluomalle, joka laukoi etutolpalta TP:n toisen osuman. Vieraat tulivat vielä kerran tasoihin oranssipaitojen puolustuksen oltua turhan passiivinen tilanteessa. Hätä ei kuitenkaan ollut tämän näköinen, sillä vaihdosta toiselle puoliajalle tullut Ville Pajula ryntäsi taustalta puskemaan komean voittomaalin takatolpalta. Enää ei Honka kyennyt vastaamaan, vaikka olikin lopussa hallitsevampi osapuoli. Toisaalta TP ehti tuhlata ottelussa muutamia läpiajoja, joista ottelun olisi voinut ratkaista jo aiemmin.