B-junnuille hieno voitto Helsingissä

B-junnuille hieno voitto Helsingissä TP-Seinäjoen B-juniorit osoittivat ilman avainpelaaja Ville Pajulaakin kovaa kanttia nousemalla tappioasemasta komeaan voittoon SAPA:n vieraana Helsingissä. SM-sarjan pisteet lähtivät Pohjanmaalle ansaitusti maalein 1-3 (1-0). Varsinkin toinen jakso oli oranssipaidoilta sitä peliä, mitä kauden aikana on totuttu näkemään.Kotijoukkueen ensimmäisen puoliajan maali syntyi komealla kaukolaukauksella ylänurkkaan. Toisen jakson puolivälissä Ville Pakkala ohjasi tasoituksen Juha Syrjälän kierteisestä vapaapotkusta. Kärkeen laitapakin tontilta nostettu Anssi Syrjämäki puolestaan vei oranssipaidat johtoon Matti Tervasmäen pitkästä maalipotkusta ja Ville Kukkanen varmisti osumallaan Syrjämäen esityöstä voiton reilu viisi minuuttia ennen loppua.
Toisella puoliajalla TP piti palloa maassa ja peli pyöri keskikentän dynamojen Jere Jääskeläisen ja Kukkasen johdolla mainiosti. Atte Aaltonen pelasi oudolla pelipaikalla topparina hyvän ottelun.