B-junnuille hieno voitto Rovaniemellä

B-junnuille hieno voitto Rovaniemellä TP-Seinäjoen B-juniorit hakivat täydet sarjapisteet RoPS:lta Rovaniemeltä, joka on perinteisesti erittäin paha paikka vierasjoukkueille. Loppunumerot olivat selkeät 1-5 (0-3). Käytännössä peli oli ohi jo 16 minuutin kohdalla Jere Jääskeläisen puskettua(!) oranssipaitojen kolmannen maalin.Ville Pajula aloitti ottelussa maalitehtailun ja myös päätti sen viimeisellä minuutilla. Välissä alkukauden yllättäjäksi noussut Jaakko Sihto ehti tehdä kaksi osumaa ja lisäksi syöttää avausmaalin. RoPS sai ainokaisensa rangaistuspotkusta.Ville Pakkala oli TP:n kärjessä erinomaisessa vireessä, mutta yritystä ei palkittu maalilla. Samoin Juha Kangasluoma raatoi keskikentällä kahden miehen edestä.