B-junnuille murskaava vierasvoitto

Ilves/2 – SJK-juniorit 0-4 (0-3)25 min 0-1 Aatu Metsä-Ketelä30 min 0-2 Aatu Metsä-Ketelä39 min 0-3 Leevi Oksanen81 min 0-4 Oskar PihlajaMurskaava vierasvoitto Tampereella takasi SJK-junioreille paikan talvikauden SM-karsintasarjaan. Kevätkierroksella varsin hankalaksi vastustajaksi osoittautnut Ilves/2 jäi tällä kertaa vieraidensa jalkoihin varsinkin ensimmäisellä puoliajalla aivan totaalisesti. Kauden viimeisessä vierasottelussa ei voittajasta ollut epäselvyyttä.- Pelattiin todella hyvin ensimmäisellä puoliajalla ja todellakin ansaittiin voitto. Samalla varmistettiin paikka yhdessä RoPS:n kanssa SM-karsinnassa talvikaudelle. Pojat olivat kyllä aivan erinomaisia tänään, kehui vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju suitsuttaen omiensa onnistunutta ryöstöretkeä.Ensimmäisen puoliajan kaksi ensimmäistä osumaa kirjattiin loistavaan syysvireeseen myös P17 I divisioonassa päässeelle Aatu Metsä-Ketelälle, joka siis tulitti Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosessakin reilut 20 maalia.Juuri ennen taukoa Leevi Oksanen vei vieraat ratkaisevan tuntuiseen kolmen maalin johtoon, eikä kotijoukkue tuosta sitten lopulta toipunutkaan missään vaiheessa ottelua.- Hurjasti on tehty töitä ja kausi on ollut pitkä. Joukkue on ihan eri porukka kuin viime vuoden puolella, jolloin nämä hommat aloitettiin. Porukassa on paljon poikia, jotka ovat kehittyneet aivan valtavasti ja sen kautta tulostakin on sitten tullut, jatkoi Hietaharju.- Vielä vedetään viikko treeniä ja kohdataan sitten sunnuntaina OmaSP Stadionilla Oulun Työväen Palloilijat. SArjan voittohan ei ole omissa käsissämme, sillä RoPS:lla on muutaman maalin parempi maaliero kuin meillä. Me teemme kuitenkin omat hommamme mahdollisimman hyvin. Sinälläänhän sillä ei ole merkitystä voittaako sarjan, vai tuleeko toiseksi. On se kuitenkin aina mukiavampi ottaa sarjavoitto, jos siihen on mahdollisuus, Hietaharju lisäsi.SJK-juniorit siis päättää kautensa tulevan viikon sunnuntaina stadionilla.