B-junnujen hieno syyskausi jatkuu

B-junnujen hieno syyskausi jatkuu TP-Seinäjoki – KPV 4-0 (2-0)17 min 1-0 Tommi Haanpää29 min 2-0 Samir Bouroussi61 min 3-0 Ilkka Jaatinen69 min 4-0 Niko LehdontieTP-Seinäjoen B-juniorit jatkoivat kovaa tuloksentekoa SM-sarjassa voittamalla Prunttimäessä sunnuntaina vierailleen KPV:n selvin numeroin. Pelillisesti ottelu oli huomattavasti tasaisempi, ja varsinkin alussa KPV vyörytti hyökkäyksiään ja TP:n puolustuksella piti kiirettä.TP:n maalissa Benjamin Slottea hienosti tuurannut Atte Tervasmäki torjui heti alkuminuuteilla läpiajon jalallaan, kun KPV pelasi useamman kerran nopeasti pystyyn kotijoukkueen linjan taakse ja aiheutti sillä oranssipaidoille ongelmia, vaikka vierasjoukkueen pelitapa oli tiedossa.KPV:n alun hallinnasta huolimatta TP pääsi iskemään vastahyökkäyksestä reilun vartin jälkeen. Saku Koskinen toimi laidassa tilanteen alullepanijana ja toimitti pelivälineen maalille, jossa Niko Lehdontie pääsi ensin yrittämään. Pallo ajautui Tommi Haanpäälle, joka ohitti maalivahdin ja laittoi tyhjiin 1-0. Puolen tunnin kohdalla Lehdontie antoi kulman, Akseli Juslin sai maalinedustalla pallon Samir Bouroussille, joka pisti läheltä oranssipaidat kahden maalin johtoon.Toisella puoliajalla TP:n peli parani ja Jaakko Vähäpesola oli laukauksellaan ja Jukka Ahola puskullaan lisätä kotijoukkueen johtoa. Kentän hahmoihin kuulunut Niko Lehdontie pelasi jakson puolivälissä Ilkka Jaatisen läpi eikä ”Ile” erehtynyt, vaan venytti vierasjoukkueen verkkoa. Lehdontien hienon pelin kruunu oli ottelun viimeinen maali, jossa 92-syntynyt pelimies sooloili läpi koko kentän ja ohitti vielä lopuksi vastustajan maalivahdin tarkalla laukauksella.Pisteet tulivat kuitenkin TP:lle kalliiksi, sillä kaksi pelaajaa joutui ottelun tiimellyksessä sairaalaan. Jyri Reinilä kolautti päänsä ja verta tuli sen verran, että tikkausreissu oli edessä. Puolustuksen tuki ja turva Jukka Ahola puolestaan loukkaantui kaksinkamppailutilanteessa, jossa ”Juken” olkapää meni sijoiltaan. Tommi Haanpää teki tärkeän avausmaalin, mutta nilkka ei vielä kestänyt täysipainoista pelaamista ja mies tulikin vaihtoon jo ennen taukoa.TP-Seinäjoki: Atte Tervasmäki, Jaakko Lampi, Juho Pajula, Jukka Ahola (60. Vili Rajamäki), Jaakko Vähäpesola (80. Niko Nauholz), Niko Lehdontie (75. Juuso Koskela), Akseli Juslin, Jyri Reinilä (15. Karri Hiirikoski), Saku Koskinen, Samir Bouroussi (71. Jarno Takamäki), Tommi Haanpää (32. Ilkka Jaatinen)