B-junnut Napapiirille

B-junnut Napapiirille TP-Seinäjoen B-junioreilla on pitkä ja vaikea matka edessään sunnuntaina, jolloin vastaan asettuu isäntäjoukkueena Rovaniemen Palloseura Napapiirillä pelattavassa ottelussa.Vierasjoukkue on toki neljän kierroksen jälkeen edelleen Ykkösessä tappioitta, mutta edellisen kamppailun 2-2 –tasapeli kotikentällä GBK:ta vastaan oli vähintään pettymys, sillä ensimmäisellä puoliajalla peli oli luokatonta. Toisen puoliajan ryhdistäytyminen toi sentään pisteen, mutta voiton avaimet olivat kyllä joukkueen hallussa.Edellisellä kierroksella TP-Seinäjoki haki pisteen Oulusta vahvalta OLS:lta numeroin 1-1. Kaksi syyskierroksen ensimmäistä ottelua joukkue voitti kaadettuaan ensin vieraissa Kokkolan Palloseuran numeroin 4-2 ja sen jälkeen AC Kajaanin kotona selvästi 4-0.Sarjataulukossa TP-Seinäjoki on neljän kierroksen jälkeen kolmantena puhtaalla etenevän VIFK:n ja OLS:n jälkeen. Rovaniemen Palloseura on kuudentena pelattuaan kuitenkin vain kolme ottelua. Niissä otteluissa RoPS on voittanut juuri GBK:n peräti 4-0, hakenut pisteen Vaasasta VPS-junioreilta maalittomalla tasapelillä ja hävinnyt OLS:lle vieraissa 2-1.TP-Seinäjoen syyskierroksen maalit ovat jakautuneet kuuden pelaajan harteille. Osumista kolme on viimeistellyt GBK:ta vastaan kaksi viimeistellyt Jarno Takamäki ja kahdesti ovat osuneet sekä Jaakko Vähäpesola, että Juuso Koskela.GBK:ta vastaan TP-Seinäjoki joutui pelaamaan ilman Koskelaa, Jaakko Lampea ja Lauri Latvalaa. Lisäksi Jaakko Vähäpesola nilkutti kentältä jo vajaan vartin jälkeen ja Juho Pajulan umpisuoli on jouduttu operoimaan, eli joukkue vaikuttaa kovin kolhitulta. Toisaalta se tarkoittaa, että muille on vastuuta tarjolla enemmän.Ottelu alkaa klo 14.00 Susivoudin kentällä.