B-junnut nousi jälleen kotivoittoon

B-junnut nousi jälleen kotivoittoon TP-Seinäjoen B-juniorien voittokulku tämän kauden kotiotteluissa jatkui, kun oranssipaidat nousivat taas tappioasemasta voittoon SM-sarjassa. Lahden Reipas kaatui toisen puoliajan maaleilla 3-1 (0-1).Reipas sai avausjaksolle kovan myötätuulen taakseen ja siirtyi johtoon TP:n puolustuksen pallonmenetyksen jälkeen. Toisella puoliajalla kotijoukkue puolestaan pääsi pelaamaan myötätuuleen ja Timo Rauhala tasoitti lukemat komealla vasemman jalan laukauksella Jere Jääskeläisen hyvästä levityksestä. Pian tämän jälkeen Ville Pakkalan periksiantamattomuus palkittiin, kun mies ryntäsi mitään pelkäämättä irtopalloon, törmäsi maalivahdin kanssa voltin kera ja peliväline lipui maaliin. Pakkala oli vielä alustamassa viimeistä osumaa, jonka vaihdosta tullut Jaakko Sihto runnoi läheltä sisään.Maalivahti Petri Välimäki oli TP:n parhaimmistoa torjuen toisella jaksolla muutaman kerran näyttävästi Reippaan iskiessä vaarallisia pistohyökkäyksiä.