B-junnut takaa tasoihin Espoossa

B-junnut takaa tasoihin Espoossa FC Honka – TP-Seinäjoki 2-2 (2-1)TP:n maalit: Tommi Haanpää, oma maaliTP-Seinäjoen B-juniorit avasivat SM-sarjan pistejaolla FC Hongan vieraana helteisellä Espoonlahden nurmella. Pelitapahtumiin nähden tasapeli oli oikeutettu lopputulos, mutta selvä viheltämättä jäänyt rangaistuspotku viisi minuuttia ennen loppua jäi kaivelemaan oranssipaitojen mieliä. Hongan veskari repi Tommi Haanpään alueella kaksin käsin nurin, seurauksena ainoastaan sivurajaheitto TP:lle."Pystyttiin tasaisempaan suoritukseen kuin keväällä eikä pelin sisällä tullut nyt suuria ailahteluja. Veimme selkeästi viimeistä 20 minuuttia eli hyvässä fyysisessä kunnossa joukkue ainakin on", valmentaja Esa Haanpää oli tyytyväinen TP:n esitykseen kuumissa olosuhteissa.Hongan molemmat avauspuolikkaan maalit lähtivät vieraiden keskialueen virheistä. Niiden välissä TP teki todella hienon kombinaation jälkeen osuman Tommi Haanpään viimeistellessä. 2-2 merkittiin omaksi maaliksi, kun pallo painui kotijoukkueen pelaajasta verkkoon Haanpään antaman kulmapotkun jälkeen.Hyvät maalintekopaikat menivät ottelussa kokolailla tasan, joten siinäkin mielessä lopputulos kuvaa pelin tapahtumia.TP-Seinäjoki: Benjamin Slotte, Jaakko Lampi, Jukka Ahola, Juho Pajula, Jaakko Vähäpesola, Saku Koskinen, Jyri Reinilä, Akseli Juslin, Niko Lehdontie, Tommi Haanpää, Samir Bouroussi (vaihdosta: Ilkka Jaatinen, Karri Hiirikoski, Juha Ylihärsilä, Jarno Takamäki)