B kaatoi TPS/2:n

TP-Seinäjoen B-junioreiden Turun reissu jätti lopulta ihan hyvän maun joukkueelle suuhun. Lauantainen tappio oli unohdettu ja sunnuntaina TPS:n Ykkösessä pelaava nippu kaatui 4-2 (2-0). Numerot olisivat saattaaneet hyvinkin olla selkeämmätkin.- Alku oli hiukan unista ihan ymmärrettävästi, mutta sitten peli parani siitä ja olimme selkeästi parempia. Toki vastassa oli aika nuori joukkue, mutta erittäin taitava sellainen, sanaili joukkueen vastuuvalmentaja, Timo Taipale.TP-Seinäjoki avas maalihanat jo vartin pelin jälkeen Elias Ahteen viimeisteltyä Jaakko Vihannan esityöstä. Johto kasvoi 24. minuutilla Pekka Jaskarin tulitettua numeroiksi 2-0 TP-Seinäjoelle Janne Tuohisaaren syötöstä.Toisella puoliajalla TPS kavensi, mutta Jaskarin toinen maali Jesse Sarajärven syötöstä vei vieraat uudelleen kahden maalin johtoon.TPS tuli kuitenkin vielä kerran maalin päähän 65. minuutilla, mutta Aleksi Leppänen sinetöi voittonumerot Srajärven tehtyä jälleen esityön maaliin 72. minuutilla.TP-Seinäjoki: Valtteri Peitso (38. Jarkko Orava), Joona Niemelä, Joona Lautamaja, Aapo Metsä-Ketelä, Teemu Nimell (41. Matti Rajala), Antti Viita (50. Tuomas Lähdesmäki), Aleksi Aho (70. Viita), Janne Tuohisaari (30. Jesse Sarajärvi), Jaakko Vihanta, Elias Ahde (41. Aleksi Leppänen), Pekka Jaskari