4-0 Jussi Vähäpesola `33

5-0 Emil Pannula `36

6-0 Onni Valakari `75

7-0 Onni Valakari `77

B näytti hiihtolomaviikon kotiottelussaan kaapin paikan Vifkille. Lukemat 7-0 kertoo totuuden eilisestä kamppailusta, jota oli saapunut seuraamaan mukavasti yleisöä. SJK-j otti heti ottelun alusta ohjat omiin käsiinsä liikutellen palloa nopeasti pelaajalta toiselle. Vifk pyrki aktiiviseen prässiin, siinä kuitenkaan onnistumatta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Maalitehtailu aloitettiin rankkarista. Aleksi Pöntistä rikottiin boksissa ja neljä maalia ottelussa iskenyt Onni Valakari sijoitti pilkulta pallon hallitusti tolpan juureen. Tämän jälkeen kotijoukkueella oli muutama loistava tilanne lisätä johtoaan, mutta seuraavaa maalia ei tunnuttu saavan aikaiseksi edes maaliviivalta. Ottelun 27 minuutilla SJK-j sai sivuvaparin, jonka keskitti maalille Valakari. Aapo Kuivila laukoi hallitusti ilmasta pallon verkkoon ja taululle 2-0.

Kolmas maali Vifkin verkkoon syntyi vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Pallo riistettiin syvällä Vifkin alueella usean pelaajan voimin ja syöteltiin boksiin, jossa Johan Lamberg kieputti puolustajan tarjoillen Valakarille laukaisupaikan. Onni laukoi vasurillaan vastustamattomasti ohi maalivahdin. Neljänteen maalin syötön antoi jälleen Lamberg. Tällä kertaa Jussi Vähäpesola karkasi Vifk puolustajalta ja syötti pallon hienosti ohi maalivahdin takakulmaan. 33 minuuttia pelattu ja taululla jo 4-0. Ensimmäisen jakson viimeinen maali syntyi muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Vähäpesola riisti pallon keskialueella ja syötti mainiosti Emil Pannulan vauhtiin. Emil viimeisteli läpiajonsa jälleen hallitulla sijoituksella. Tauolle siirryttiin 5-0 johdossa.

Toisen puoliajan alkaessa ottelun tempo tippui huomattavasti. Vaarallisia paikkoja ei nähty kummassakaan päädyssä. Kotijoukkueen aktiivisuus ei ollut samalla tasolla, kuin ensimmäisellä jaksolla. Tämä on jokseenkin ymmärrettävää, selkeän johdon tuoman turvan myötä. Vifkin kapteeni ajettiin ulos kahden keltaisen kortin myötä ottelun 68 minuutilla. Tämän jälkeen SJK-j siirteli palloa jälleen tyylikkäästi ja tehtaili kaksi lisämaalia minuuteilla 75 ja 77. Maalit tyylitteli boksin ulkopuolelta lähteneillä laukauksilla illan maalikuningas Valakari.

Pelissä nähtiin hieno esitys koko joukkueelta. Voitto nosti SJK-j pistepotin karsintasarjassa kolmeentoista. Joukkue jäi eilisen pelin jälkeen ansaitulle neljän päivän lomalle, jonka aikana pelaajat saavat ladata akkujaan kolmeen viimeiseen karsintaotteluun. Seuraava niistä pelataan Joensuussa Jipon vieraana perjantaina 11.3. Joukkue palaa harjoituksiin tulevana maanantaina ja Joensuuhun matkustetaan jo torstaina päivää ennen ottelua.

SJK-j kokoonpano: Niilo Peräaho, Johan Lamberg, Samir Radwan, Aapo Kuivila, Juska Päivänurmi (40`Joel Hyytinen), Ilari Kiviluoma (67`Juuso Lindgren), Oskari Aunula (74` Oskar Pihlaja), Jussi Vähäpesola (67` Markus Rajamäki), Onni Valakari, Aleksi Pöntinen (55` Leevi Oksanen), Emil Pannula (55` Kasper Unkuri). Vaihdossa: Onni Pelkkikangas.